.

Isnin, 17 Oktober 2016

APA MAHATHIR CAKAP PASAL HISHAMUDDIN RAIS






APA MAHATHIR

CAKAP PASAL

HISHAMUDDIN 

RAIS 





9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkah!
Kahkahkah!
Kahkahkah!
Sham, bawak aku jalan2 naik kereta!

Tanpa Nama berkata...

DEDAK

DEDAK

DEDAK

DEDAK PUNYA PASAL , SI TONGKOL SANGGUP MAKAN TAIK BUAT DAJJAL

Macam mana Mak Bapak tak ajar anak macam nih....

Kasihan TUN sudah 92 tahun kena layan Dajjal

Kasihan lah pada Rakyat yang susah dan Senior Citizen yang tak ber daya

Apa nak jadi dah

Nasib baik HISHAM SABAR TAHAP ARWAH TOK GURU NIK

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kah kah.. oit madey, isham mana reti bawak kete oi.. tak pernah lagi isham bawak kete.. kalau isham drive, maka babi boleh terbang ikan tilapia kayuh basikal.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Rupa rupanya Tun Madey kenal TT..omg!!!
OMG!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Habis lah ko sham...takde alasan dah...dah masuk dlm buku doktor

Tanpa Nama berkata...

bila mantan musuh memuji
itu petanda baik
ertinya
apa yang kita buat
menyengat bukan sia sia
kah kah kah kah kah kah kah

bengkak berkata...

bila kau pandai bawak kereta bang??

AF Global berkata...

Err..ehh Jalan terus..jalan terus..ok bang ok..hahaha

batutepi jalan berkata...

Kalau isham bawak kereta maybe dia dh langgar mat moto suruhan jamal tu. Tp madey silap isham cuma ada lesen penumpang bukan pemandu kahkahkah!!