.

Selasa, 11 Oktober 2016

BETUL KE BERITA INI?




BETUL KE?

kabar makin merebak
kerajaan tak ada duit lagi

kawan kawan pulang dari london
bawa berita pelajar 
pemegang biasiswa
sudah dua bulan tak dapat duit

dari australia ada berita
mengatakan pelajar biasiswa
yang buat Phd wajib pulang
buat Phd di kampong

berita tersebar
150 orang  pelajar
 tersangkut
di mesir

apa sudah terjadi?

saje tanya
kerana nak gelodak
untuk BERSIH5








------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

padan muka semua pemegang biasiswa balik malaysia..korang belajar pandai2 buat pe?lepas phd nanti korang masuk dap..kalo masuk keadilan ke pas ke takpe tapi jgn masuk dap..hanya yg kental je wajib masuk dap.berani dan tak takut kalah..korang tgk ahli2 umno, bukan belajar pandai mana pun..jd pegawai jd ahli umno je dah cukup utk simpan duit berjuta dlm rumah..tu yg bank marah tu..tgk azizan phd tipu..ok je hidupnya..terus menipu dan menipu..kpd siswazah2 yg balik tu, amik la tau kisah negara gagal..taktau bole dgr radio bangsar, dah tau bole turun bersih 5..5 jari itu adalah semiotik..lima jari, buku lima, pelempang dan dan dan..jgn asyik minum starbuck je.kalo buat bodoh gak, g tempah homestay sabak bernam dan berguru dgn dato jamal cara2 nak terbangkan parang..andaikata parang terbang itu benar,maka tni(tentera negara indonesia) dah lama gunakannya keatas rakyat2 di west papua.cer google, apa yg tni buat kat west papua.siapa dibunuh, nape dibunuh, syarikat malaysia mana dibelakang pembunuhan ini..korang yg ilmu tak tinggi wajib guna google.lain la dato jamal, dia tak guna google, dato jamal guna daun je..takkan la jamal taktau guna daun..kalo taktau, buat malu org sabak je..mcm ne nak handle parang terbang kalo ilmu daun pun tak reti.dulu2 org sabak ni main pisau dapur pun tak reti.tak caya tak ngapa, barangkali jawa jamal ini tak pernah lihat permainan tempur cina.tak caya tanya tok janggut padang terap..tok janggut ada beribu2 senjata bersepah dlm rumah.ada yg berperewang jin, namun rumah tok janggut tak sebesar reban ayam cina vicent tan atau robert kuok.di kawasan padang terap juga la mamat bersih melayu itu dipukul oleh baju merah..

Tanpa Nama berkata...

Semuanya krn nak memuaskan nafsu emperor/empress