.

Rabu, 12 Oktober 2016

JADI GABAN




JADI GABAN
Gua dah cakap dulu, 1 hari = 1000 tahun. Lu x percaya. Dlm ajaran Islam, matematiknya lain. Contoh ko solat 2 rakaat, akan dapat 100,000 pahala. Walau ko solat tepi tandas sekalipun. Ada tempat ko solat, langsung pahalanya 0. Biasa la kalo 10-9 = 8. Ini pengamiran tahap gaban bro. 

Ko x paham kamiran tahap gaban, lebih baik duduk diam. Padan muka kene main dgn lobai. Org cerdik boleh jadi bodo. Org bodo boleh jadi cerdik. Inilah Islam. Syumul bro.. Cantik kan? on AJARAN BARU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/11/16










------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bagi la chance ust nak niaga gel..kat arab takda gel2..yg ada adalah biawak pasir..tak caya korang tanya student2 middle east, pernah makan dhab tak?pernah buat minyak dhab tak?tak tak pernah, baik belajar ilmu wahabi kat sabak bernam..dah ada minyak dhab, dah makan daging dhab, apalagi lagi nak, jawabnya mengembara naik unta la..kalo org tanya jawab je ikut sunnah dan nak rasai perit getir nabi berdakwah naik unta..tanpa unta, auta pun susah..unta auta fakwa...kahkahkah...oh yea..kat arab takda kacip fatimah dan tongkat ali..siapa yg makan minum kacip fatimah dan tongkat ali maka ia adalah ahlu bait dgn nabi serta hasan husin.tapi bukan husin lempoyang sb pokok lempoyang tu lain rasanya..ahli pas dilarang guna tongkat ali dan kacip fatimah, yg ada utk pas hanya la gel balak dan mengkacip batang balak.balak khurat, wajib ditebang..kahkahkah