.

Rabu, 5 Oktober 2016

KACA MATA ZUNAR








KAH KAH KAH









--------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bila MONYET tak perlu jadi ORANG

Bila ORANG boleh jadi MONYET

Maka waktu itu segala setan bukan lah setan

Hanya DAJJAL jadi Raja

Tunggu REBAH saja baru aman

Dapat CUTI UMUM lagi

HIDUP REBAH !!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Laaaa zunar pun! Kalau iye pun nak mengutuk dan mengetawa balaci2 badut baju merah tu, bagi la mukat sikit kat depa. Sikiiiiiiit je bukan banyak mane pun. Jangan la buatkan sang badut2 tu punye remote control function cuma 2 channel je. Bagi la lebey skit. Sikiiiiit je. Takkan badut2 gerak depan ngan reverse je. Badut2 tu pandai gak, er tukar, badut2 tu boleh gak, tunduk menonggeng dan goyang2 buntot depa!