.

Khamis, 13 Oktober 2016

KACIP FATIMAH




KACIP FATIMAH
bagi la chance ust nak niaga gel..kat arab takda gel2..yg ada adalah biawak pasir..tak caya korang tanya student2 middle east, pernah makan dhab tak?pernah buat minyak dhab tak?tak tak pernah, baik belajar ilmu wahabi kat sabak bernam..dah ada minyak dhab, dah makan daging dhab, apalagi lagi nak, jawabnya mengembara naik unta la..

kalo org tanya jawab je ikut sunnah dan nak rasai perit getir nabi berdakwah naik unta..tanpa unta, auta pun susah..unta auta fakwa...kahkahkah...oh yea..kat arab takda kacip fatimah dan tongkat ali..siapa yg makan minum kacip fatimah dan tongkat ali maka ia adalah ahlu bait dgn nabi serta hasan husin.

tapi bukan husin lempoyang sb pokok lempoyang tu lain rasanya..ahli pas dilarang guna tongkat ali dan kacip fatimah, yg ada utk pas hanya la gel balak dan mengkacip batang balak.balak khurat, wajib ditebang..kahkahkah on JADI GABAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/12/16



------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apa kebende nih ????

Orang PAS nih kena jujur sama ada DAH MASYOOOOKKKKKK atau masih BERSIH

Selagi KOTOR , apa bende di usik pun jadi KOTOR

Bebende KOTOR nih sinonim dengan NAJiS aka TAIK aka SHIT saja

Kalau dah geng UMNO pasti lah dah jadi TAIK

Maka nya Melayu mesti sedar , bebende TAIK aka NAJIS ini HARAM tak boleh sekongkol selama nya

Kena lah terima