.

Khamis, 6 Oktober 2016

NAK TANYA PENJUAL AGAMA





MiNTA BANTUAN

dikulit botol  ini 
ada bertulis
dengan air bacaan 
30 juzuk al-quran

ketika membaca 30 juzuk ini
adakah air masih dalam kolam
adakah air masih dalam paip
adakah air dalam balang
adakah dibacakan 
satu persatu tiap botol

adakah ayat quran 
30 juzuk ini
dibaca secara live  
atau menggunakan pita rakaman

bagaimana ayat ayat suci
ini boleh masuk
ke dalam air untuk jadi gel




saje tanya  jangan marah
mahu penjelasan 
sebelum membeli



------------------

9 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

. Pertanggongjawaban iLmu kepada orang dahuLu sebeLum kita ..tapi terus merdeka dari stigma dan serangan semasa....

iLmu yg bersambung~sambung
Atau di sebut musaL~saL, iLmu ini diturunkan dari satu guru kepada satu guru dan guru-guru sampai kepada nabi2 dahuLu kaLa dan terus berkembang bersambung hingga ke akhirat mouth by mouth, muLut ke muLut dan perbuatan ke perbuatan...

uLamaK2 muda atau Wahabi atau peLabeL peLabeL isLang tak berapa tahu tentang ini, bahkan ada yg menoLak...kerana golongan2 muda ini terLaLu sibuK dengan soheh moheh, kekadang Lupa untuk hormat uLamak siLam, siLsiLah mereka...

Berbeda dengan uLamaK duLu atau di sebut ULamaK siLam mereka mengutamakan tawadhu dan hormat nenghormati ULamaK yg Lebih dahuLu dari mereka, sehingga kan daLam ceramah kuLiyah mereka kita Lihat mereka tak bercakap-cakap sesuatu kecuaLi bersandar pada orang yg Lebih dahuLu dari mereka...

Budak2 muda aka uLamaK muda ni kaLu bercakap-cakap macam baru baLik jumpa nabi Isa, baru jumpa nabi Muhammad dan jibriL

Tanpa Nama berkata...

Wahh..sudah semakin maju bisnis jual agama ni.sudah ada gel 30juzuk.aku cadangkan bubuh antara kebaikn nya sapu pada kontol dan kontol anda bisa kuat besar pjg dan tahan lama..mesti bani melayu berduyun2 beli.xcukup stock habis sesaje.letak la model paris hilton.mesti meletop....pastu buat juga produk tambahan spt kondom sunnah,spender as syifaa atau g-string 30juzuk..bisa membuatkan nikmat yg ternikmat spt entota atas unta...perghhhh.mesti bani melayu meleleh punyer...beli semua product tu.support bisnis jual agama melayu islam.tt pun blh jd agen, pembaca tukar tiub blh dpt discount. Hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Ini Sekim Bahalol

Nak Bahalol kan Melayu

Melayu saja bangga jadi Bahalol

Bukan TER Bahalol

Ada GURU

Ada lah anak anak BUAH

Yuk Bahalol !!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Terimakasih kerana menunjukkan minat pada produk ana. Mulanya ana duduk bersila atas sejadah selepas solat ana, kitab alquran depan ana dan sebotol air minuman bersih belum dibuka botolnya dan belum sampai tarikh luputnya di tepi ana. Ana pun baca A-'u-zubillah dan Bismillah... serta terus ana baca surah al-fatihah. Selesai 7 ayat, ana terkentut, maklumlah dah lama solat fardhu dan solat2 sunat serta wirid dan zikir, maka batal wudhuk maka ana tak boleh pegang al-quran. Ana pun cepat bangun beredar ke jamban. Tapi tuan jangan risau, ingat ana kata botol air belum dibuka, maka wap kentut ana memenuhi bilik bukan memenuhi botol, harap maklum. Sepeninggalan ana, pembantu ana ustad man telah meneruskan bacaan juzuk2 al-quran kerana ana lama dalam jamban akibat masalah gastrik. Sepatutnya ustad man telah sambung dan baca 30 juzuk lah, tapi ana tidaklah usul periksa sebelum ini. Jadi terimakasih ana pada soalan tuan yang mengingatkan ana kembali. Insya Allah ana akan bertanya pada ustad man hari selasa depan. Sementara itu tuan bolehlah beli air minuman 30 juzuk al-quran bacaan ustad man yang cuma berharga rm10 untuk 500ml atau hanya rm18 untuk 1.5liter, ana gerenti air ini bebas dari gula, bebas dari bahan pengawet, bebas dari pewarna tiruan dan belum sampai tarikh luput. Wassalam

Tanpa Nama berkata...

Ini semua penjual agama tahap pariah, siap ada jual jual produk dsb. Kalau penjual agama yg kasta tinggi lagi hebat, tak perlu jual jual barang, cuma minta duit dari pelanggan kemudian tolong bacakan doa dan ayat quran untuk dihadiahkan pada waris pelanggan yg telah mati.

Yg kasta tinggi boleh online terus dgn Ilahi dan boleh tambah tambah pahala si mati supaya senang masuk syurga. Modal cuma air liur... alaa yg mcm azizan osman buat tu laa. Cumanya penjual kasta tahap brahmin ni bersifat zuhud, tak perlu apa2 gelaran PhD.

Duduk lepak2, tunggu pelanggan kasi duit kendian kumat kamit berdoa kendian pos laju ke langit..settle..lumayan beb!!!

Tanpa Nama berkata...

bisnes jual agama dah makin kurang..air jampi dulu kala boleh didapati di perubatan harun din..harun din ada anak murid, maka berkembanglah bisnes air ayat2 suci ini..maka yg balik dari middle east pun mendpt ilham dari peristiwa ini.maka dipelbagaikan atau didiversitikan perniagaan ayat2 suci..tp sayang, ayat suci ini tidak dpt menyaman sarawak report, tidak dpt menangkap jho low,riza aziz ataupun ibunya rosmah suami najib..

Tanpa Nama berkata...

Jangan mudah percaya kepada label-label yang ada ditepi botol dan jangan sekali-kali percaya kepada ollarmak yang perangainya suka melabel orang lain.Kalaulah label-label yang dilabelkan ollarmak boleh melekat diserban dan jubah @ dahi seperti label yg melekat ditepi botol, alangkah huduhnya ada label tertulis didahi, serban, jubah , siku Dan lutoot.Bayangkan tertulis segala label-label.Saje bayangkan, jangan marah.

Tanpa Nama berkata...

bro tt..ini gel apa? gel memantat ke atau tambah nafsu batang dan lurah??kalo gel memantat, sgt2 la bagus nya standard ayat quran ni kat kemaluan..hebat..maha hebat..

Tanpa Nama berkata...

Taruh kat konek boleh pergi 72 round tak?gel ky pun paling jauh pun 2 round.order 3 bos.