.

Khamis, 6 Oktober 2016

SURAT UNTUK ZUNAR





BAGI MUKA SIKIT


Laaaa zunar pun! Kalau iye pun nak mengutuk dan mengetawa balaci2 badut baju merah tu, bagi la mukat sikit kat depa. Sikiiiiiiit je bukan banyak mane pun. 

Jangan la buatkan sang badut2 tu punye remote control function cuma 2 channel je. Bagi la lebey skit. Sikiiiiit je. Takkan badut2 gerak depan ngan reverse je. Badut2 tu pandai gak, er tukar, badut2 tu boleh gak, tunduk menonggeng dan goyang2 buntot depa! on KACA MATA ZUNAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/16




--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

samdol tak puas hati hahahahahahahahahaha...kau pun sama dengan propa jamban tongkol aka katak no 2. dah boring dengan cerita ulang balik. takat budak tadika permata je. apa la kau ni samdol. bodoh gamak