.

Isnin, 10 Oktober 2016

SYAHID DAPAT BIDADARI









f.b





'ANJING KURAP' pon tak gila camni...
Siapa2 nak berjuang syahid-Umno nanti boleh isi borang dgn segera sebelum kehabisan stok & joint bersama2 mereka...
"Ingatlah saudara jika ada yang terkorban ketika berjuang bersama saya anda bakal mendapat Syahid" -Dato' Jamal Yunos, 16 Mac 2016.
Hidup Umno !!!... Mati Bersama Umno !!!...





---------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tok mopti tolong komen kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ramai melayu perangai mcm syaitan perasan akan masuk syurga. Nak harap siapa akan beri penjelasan. Lebai balak pun tak boleh harap

Tanpa Nama berkata...

Jamal ni dah jadi tuhan dah ka? Boleh tentukan org syahid ke tidak..

Tanpa Nama berkata...

Dah jadi mcm puak pas dah... Dah pndai menghukum... Senada dan seirama... Hihihihi

Tanpa Nama berkata...

Dia bukan jadi tuhan la. Dia dah dapat talian direct online dengan tuhan la. Ini terjadi selepas bos dia najib mengangkat tuan guru bos pas ulamak sedunia menjadi penasehat.

Tanpa Nama berkata...

Jamal tak tipu cuma tak sebut penuk Syahid-tan
Sama macam Mahathir. Cakap bangsa Malay. Asal Malay-alee

Kah kah kah

*
**

Tanpa Nama berkata...

Dah jadi ajaran sesat pulak

Melayu kan nih

Padan lah

Bila rezeki singkat , setan pun di kata malaikat

Bagus lah

Tanpa Nama berkata...

Kalau mati berjuang bersama jamal jadi syahid dapat bidadari??
Salah tu!
Kalau TAK mati berjuang bersama jamal jadi side income dapat amoi.
Itu baru betul sikit bunyinya!