.

Selasa, 22 November 2016

HARI INI DALAM SEJARAH









berucap Tun M duduk mendengar. Hari ini dalam sejarah! Reformasi!
















NOTA:
lu perhatikan seluar apa gua pakai?



NOTA
sebenarnya gua
tak sedar pun
mahathir dan siti hasmah
ada disebelah
gua baru mahu buat lawak
tetiba semua orang tunjuk
lalu gua tukar skrip
kah kah kah
NOTA:
agaknya apa skrip
yang gua potong? 

---------------

4 ulasan:

giorgio berkata...

Mestilah Pasal Madey

Boley Jalan berkata...

Mudah2an Tun bertaubat selepas mendengar ucapan TGTT......TT kan mahaguru menghasud....ha3x. Gwa hampir2 dirasuk masa tu dek hasutan lu. Gwa nengok baju merah macam semut ja.....hampir2 gwa kasi tangan tengah kat budak2 tu.

Tanpa Nama berkata...

TOK GURU ISHAM patut dapat KNIGHTHOOD lah dari QUEEN

Bukan dari rekomen si HOTOK

Nanti ambo telpon QUEEN bagi SIR kat TOK GURU ISHAM wokay....

Sabar wokay

Tanpa Nama berkata...

Mungkin skrip lawak bagaimana mamak mahathir akhirnya keluar dari tempurung katak ibrahim dan tinggalkan kawan dia selama ni sebab kali ni katak puru tu melepaskan beberapa das berturut-turut kentut di dalam tempurung tu, ya rabbi, busuk baunya sama hangit dengan bau hanyir jamal tak mandi 4 hari seterusnya menyamai rekod rasmi 1malaysia book of records yang selama ni dikemut sorang-sorang oleh dubur shy fool!
*Dr Mahathir Mohamad said he was ashamed to call Perkasa chief Ibrahim Ali his friend.
I am ashamed. He is my friend but he doesn't want to join Parti Pribumi Bersatu Malaysia because we are friends with DAP
*