.

Jumaat, 20 Januari 2017

MAK KOPIAH BERBANGGA



MAT KOPIAH BANGGA
Punye la bangga mat kopiah ni, berbuih mulot bersembur airlior bersilat tangan dia kiri kanan nak sampaikan hujah hasil dari kerja keras otak dia sehari sebelum tu. Fuuuuhh sangat bangga beb! 

Mana taknye, ada 2 kebanggaan dalam tu, 2 in 1. Satu, bangga secara kolektif dengan parti dia yang dirasa sangat diperlukan oleh pihak lain, maknanya sangat berharga. Dua, bangga secara peribadi dia sendiri berjaya memikirkan isu yang kompleks serta menghasilkan rumusan darinya! 

Tapi sayang 1,000x sayang, orang ugama melayu berkopiah ni layaknya bukan bangga, tapi layaknya bangang! Ini spesis melayu dari subspesis mediocre. Subspesis ni target dia tak tinggi mana, sangat rendah je. Bila target tak tinggi, achievement lagi la rendah, malah kerapnya fail! 

Dia tak sedar target yang dibanggakannya sangat2 tu cumalah setakat pencukup kuota orang lain je! Kalau pun dapat achieve right on target kelak, hasilnya depa bukan di atas sebagai king, yang dibanggakannya ialah sebagai balaci king! Hisssss! on BANGANG DAN BODOH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/20/17






---------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

budak bahalol kan ada banyak

tuh sebab kena buat banyak jalan tol tol

bagi bebudak bahalol kerja lah

nak harap tanam padi , tak akan ada lah

kan Melayu semua tuh

macam RENGGET jugak , mana ada nilai ekonomi

DIDI KOTA BELUD berkata...

Mat kopiah no senang he nak ajar...caranya...Cuba acah tunjuk laju bilang Kat belakang dio Ada awek Vogel...dio toleh he...luku kepala dio pakai jaei fuck yg dibengok padu...kalau sio mwngadu . ketawakan he....kakkkkakaka..kena pakat dua Riga orang bust baru syok game night...hehheehehehh