.

Ahad, 12 Mac 2017

ALIEN DARI ANDROMEDA





ALIEN DARI ANDROMEDA
alien mula minta duit, tak banyak pulak, hanya 30 ribu, belanja operasi culik pun tak cover Kau memang pelik dengan fenomena ni tt, sebab kau tak paham sains andromeda. 

Kalau kau paham, barulah kau tau yang alien jenis suka operasi culik ni kampung diaorang kat galaksi andromeda, kira kampung sebelah je dari galaksi milky way iaitu cuma sejauh 2.6 bilion, eh silap, 2.5 milion tahun cahaya je jaraknya. 

Dengan kapal induk andromeda yang gedempol, eh silap, gedabak saiz dia tu, berserta keupayaan space warp dia yang membolehkan kelajuan berapa juta parsec entah, sebab aku pun bukannya pernah tengok pun, maka para alien tu boleh datang dan pergi dalam masa yang sekejap je, jadi belanja diaorang taklah semahal yang kita jangka. 

Lagi satu, alien spesis ni terkenal di pelusuk cakrawala sebagai alien yang paling rendah diri dan tidak tamak, contohnya kalau bos perdana diaorang nak 2.6 bilion, maka mereka akan cuma mintak donation sebanyak 2 ringgit 60 sen je, kalau penasihat diaorang nak 90 on PELIK TETAPI BENAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/12/17







---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apa kebende nih ????

Mat Bilyon senyum saja Rakyat dah lupa cerita cerita SAMUN GADAI Bilyon Bilyon


Melayu memang mudah lupa kan

Bahalol