.

Ahad, 12 Mac 2017

TUNGGU DUA TAHUN KEMUDIAN







SILA SIMPAN

BERITA INI

AHAD 12/3/17

Internet laju, murah dalam tempoh 2 tahun lagi, kata menteri

 | March 12, 2017
Tuan Haji Salleh Said Keruak berkata perkhidmatan yang laju dan murah akan meningkatkan kedudukan Malaysia bagi perbandingan kelajuan Internet





PETALING JAYA: Langkah menggandakan kelajuan Internet dan menurunkan separuh daripada harga yang ditetapkan pada masa ini akan dilakukan dalam masa 2 tahun, kata Tuan Haji Salleh Said Keruak.
Menteri komunikasi dan multimedia itu berkata ia akan meningkatkan kedudukan Malaysia bagi perbandingan kelajuan Internet.
“Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) dalam proses penyusunan semula spektrum yang dijangka selesai pertengahan tahun ini.
“Selesai tempoh ini, kelajuan Internet mudah alih juga berpotensi meningkat melalui lebih banyak perkhidmatan 4G/LTE dilaksanakan seluruh negara,” katanya kepada FMT.

LIHAT

KEMBALI

13/7/19



-------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah kah...Lebih letak tajuk dia cmnie : Butuh kaum lelaki Malaysia akan memanjang dan membesar 4 inci dlm masa 2 tahun lagi...Kah kah kah

Kichap berkata...

Kruak ni jenis bercakap ikut dubur kentut ikut mulut...

Tanpa Nama berkata...

Dah nak dekat pilihanraya ni macam2 offer dari puak gerombolan. Lancau kalau dapat separuh harga! Kalau keruak yang cakap lebih baik dengar bunyi burung wak2 dipaya lagi
menghiburkan. Ingat! Semua statement dari pak2 menteri ni semua BOHONG! Tak caya tunggu la 2 tahun dari sekarang... kalau nak bagi mura dan laju laksanakan lah sekarang! kenapa mesti tunggu 2 tahun!? Kalau balik kampung internet speed macam haramjadah! Tu pun org2 kampung masih memangkah parti tupperware ni...