.

Ahad, 12 Mac 2017

TURKI DAN RUSSIA BERKAWAN


ERDORGAN DULU ANGKUH
dulu erdogan tembak jet rusia.erdogan jd angkuh, garang dan cengkir macam zahid komidi ketika menghalau diplomatik korea utara keluar dari malaysia.

jgn lupa, zahid komidi juga pernah menghalau rakyat malaysia yg tak suka dgn mr Pm najib agar bole keluar dari malaysia, kemudian ditarik kewarganegaraan.tetapi mjd pejuang rakyat malaysia ketika kes arwah kim.

erdogan juga angkuh kpd putin.kemudian putin telah memgeluarkan laporan bahawa minyak syria telah diseludup keluar dari syria dan dijual dgn harga yg murah kpd kerajaan sultan baru islam sultan erdogan.peguasa islam ini menafikan.tak lama lepas itu erdogan bejumpa putin , meminta maaf dan berbincang mengenai pembahagian syria.selepas itu turkey mula membunuh dan menyerang puak minoriti kurd syiah..

dlm kamus islam, membunuh syiah itu tidak berdosa,digalakkan dan sunni wajib bersatu..kalo tak percaya, cuba tanya doktor2,phd2 islam yg selalu masuk tv al hijrah idea dari dr yusuf nor, dan tv al hijrah merupakan peruntukkan ke 5 terbesar on POLITIK DUNIA BERUBAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/11/17


-----------------------

1 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

tQ pencerahan...sebeLum ni duk cari2...skrg dh cLear... Syukuran