.

Khamis, 16 Mac 2017

BERSEDIA UNTUK PERANG


GENG HIJAU
china meng upkan peruntukan perang sekarang ni..china dan korea utara saling tolong menolong, cuit korea utara bermakna cuit china..pahlawan pasir salak apa jadi?takkan nak haramkan bomoh ibrahim mat zin je..hantar la geng2 baju merah dgn dedak rm50 sorang..

buget tentera pun kureng, ada hati nak berkokok atas bukit putrajaya..dah dekat nak close story korea utara dah ni..minggu ni parlimen bercerita mengenai tenaga nuklear..

geng hijau, rahmat haron sila pasang telinga..para yb harapan, sila tibai menteri tenaga kaw kaw...bacaan tepat radioaktif lynas pun gagal dikesan produk sirim, inikan pula bacaan dari produk made in china.. on BERITA BAIK TELAH SAMPAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/15/17






--------------

2 ulasan:

usop ali berkata...

macai tetap dan berpencen selagi dedak cukop pakai...abis dedak macam biasa la...berkokok sana sini....hahahahahaha...apa punya macai la

panglimo potaseh berkata...

Dulu masa 13 mei .. KL penuh dgn parang kontot yg terbang. Pyongyang cam mana nak kene parang kontot terbang jugak ke. Gwa pun tak tahu jika berekor-ekor parang kontot berlepas terbang dari KL, berapa ekor parang pula akan sampai di Pyongyang?