.

Khamis, 16 Mac 2017

IKAN KEMBONG NAIK HARGA





FACE BOOK


Saban hari menteri2 lantikan Najib tak serik2 menipu rakyatnya..
Kos operasi ikan tu guna apa, minyak ka air ketum ??!!
YANG PASTI.. wpon menteri2 dilantik sememangnya bodoh2 belaka TAPI RAKYAT TETAP UNDI MEREKA & BN !!!
Kebodohan Pemimpin BN Punca Ikan Kembung Naik.


Koko Terer Trend barisan kabinet Malaysia.
Mula2 jd menteri kesihatan, pastu menteri pertahanan, pastu menteri kebudayaan, pastu menteri belia dan sukan, pastu menteri komunikasi multimedia, pastu menteri pasola.
Recycle nonstop, macam la ade kemahiran seluruh subjek. 

Ape yg penting, pandai jilat n keluarkan statement tadika.
Amer Mohamed Inilah ciri2 menteri2 yg disukai piem. Biar bodoh asal terus berkuasa. Yg lagi bodo, depa2 yg mengundi mangkuk2 kabinet ni. Dah kena tipu buta2 pun, masih sokong ameno.
----------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pandang BEWAK nampak muka Melayu pulak

Dah tahu BEWAK suka BANGKE , Melayu pulak gila lahap DEDAK

Padan lah

BEWAK DEDAK Melayu mana boleh pisah...

Macam SERBAN sama MASYOOOKKKKKKKK

Tanpa Nama berkata...

Betul la....rakyat yang bodoh amat dan super bengong je yg megundi menteri cam ni. Alahai org ganu....sedihhhhh

Tanpa Nama berkata...

ini ikan makanan org miskin..makanan org miskin wajib dinaikkan harga..itu la korang , sapa suruh jadi miskin..miskin itu hina, miskin tak mampu doa valet apatah lagi kucup batu hitam.miskin kena gst..lobster, monster dan dan dan tidak dikenakan gst..sardin tin wajib dikenakan gst sb makanan org miskin..nak makan kat mamak, tp mamak kotor plak..nak makan kurma ajwa, mahal nak mampus..makan hati je la tiap2 hari.sial punya tuan penasihat najib rosmah, haji hadi..apa punya nasihat la dinasihatkan kat najib...entah2, jual tanah kat china pun atas nasihat haji hadi..kalo tak, masakan hutan pun bole ditebang suka2 hati with iman...