.

Khamis, 16 Mac 2017

KESAH ANAK BADAK




ANAK BADAK
betul la apa kata rosmah..rosmah tak amik,malah tak pegang duit permata,sila faham juga, raja2 tak pegang duit, tak bwk ic, tak bwk apa2 melainkan telur dan tetek sja..bila nakkan sesuatu cuma petik jari je,org lain yg akan bayar..
rosmah tak guna cash sb najib bagi kad kredit..belanja kad kredit itu bukan belanja guna cash..cash money dari rakyat yg dibayar kpd bank..korang tak percaya, cuba rompak raja ke menteri2 ke, diaorg bukan ada apa pun..tak caya gak, cuba tanya hajah audi, bayar minyak audi pakai cash ke pakai kad kredit somi..
makan2 kena la tempat ada mesin kad kredit, kalo makan mamak nnt kena bayar cash..lg pun kalo en somi bg kad, senang nak detct mana hajah audi pergi..takot2 hajah menduakan somi..kalo cash, tak bole detect..kahkahkah..bro tt, dua dlm akuan affin bank apa cite?saman duit tak jadi, saman bai`ah pun tak berani..mcm ne jd wali ni... on LAWAK PAGI INI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/15/17





-----------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha ha

Last last , cerita ke Alamak HOTOK jugak....

Mana duit saman 90 Juta.... makan sorang nampak gaya nya

Buat movie kat GERMAN ke.... sampai ajak MOHEEDEEN geng pulak takot tak ada orang tengok movie GERMAN kat pagoh nun masa PRU14 nanti....

Boleh bukak kilang Q7 kat pagoh....

Ada MASYOOOOKKKKKKKKKKKKK