.

Jumaat, 17 Mac 2017

HUDUD TIDAK HUKUM PERASUAH
HUDUD TIDAK HUKUM PERASUAH
dlm hudud, dlm ruu mana ada hukuman untuk perasuah..tuhan lupa bahawa rasuah wujud setelah nabi wafat..hudud and ruu ini tiada hukuman keatas peguasa yg guna dana kumpul yapiem.

duit zakat utk bina ummah, kini duit zakat buat bagunan diletakkn kerusi diadakan jawatan agar balik middle east nanti ada pekerjaan..

warga pantai timur dtg ke pantai barat utk pdidikan dan cari mkn..sapa je yg ada disana utk ke taman ilmu??pondok2, tahfiz2 byk, utk apa taman ilmu?tak perlu dibaiki, biarkan je mati agar tiada lagi duit2 rakyat dibazirkan utk tamang ilmu islang hadi sailang.. on SATU LAGI PROJEK TIPU MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/16/17
----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Padan lah nak sangat RUU

Tak ada hukum tuk Pak KAMPAU.... suka lah bebudak Mat Kampau , baik yang pakai kopiah serban jubah songkok dan bebudak bawah jambatan tuh

Melayu nih pinter banget

Gak apa apa donk!!!!

Gadai Terus.... Jangan tak GADAI.

Alamak kata RUU tuh , Ada MASYOOOOKKKKKKKKKKKKKK.....

Nazrio Dond DoLLa berkata...

PenoLong allah menjaga agama isLang di hina TT.... Masha Allah .?!? duniya akhir zaman sembayang sembah berhaLa bilyun2

Tanpa Nama berkata...

apa ke standardnya tuhan allah ini kalo dia perlukan penolong..yg ada bukan penolong yg ada hanyalah pelelong agama..tanpa hadis quran, apa yg mereka bole jual?hudud telah wujud dibenua arab sblm muhammad manjadi nabi..ruu telah wujud di parlimen british sbelum haji hadi dpt rm90juta..