.

Jumaat, 17 Mac 2017

SUMPAH BAIAH MAKAN DIRI

SIAPA DIA ROSMAKAMAH
bukan kelantan je bro..di ipoh perak tempat bekas SB dan mufti perak pun ada virus ni..yg pelik diorg namakan H5N1, dulu malaysia digemparkan dgn virus babi,kemudian ditukar ke virus khinzir kemudian ditukar ke H1N1.

H1N1 ada kaitan dgn babi.virus ini dikesan setelah babi2 migrate ke kampung2 kerana hutan2 dikelantan telah ditebang dgn undang2 hudud dan ruu hadi.virus ini berlaku selepas skim mb kelantan serambi mekah dikesan menipu warga2 skim..

virus ini dikesan bila najib melawat kelantan dan mengumumkan kerajaan perpaduan dgn pas..virus ini mungkin helah yb2 umno yg takmahu memberikan parlimen masing2 kpd PAS..virus ini berlaku kerana sumpah bai`ah dulu kala makan diri..kata nak bwk bai`ah ke rosmahkamah tp gagal, kata nak saman husam, tp tak saman2, nak saman sarwak report mungkin tunggu jd arwah mcm arwah harun jin..

sampai sekarang bapa jentik2 selangor zuhdi tidak keluar dari pakatan selangor.tulah demi tulah akan tiba..kita tengok, alat canggih apa yg KKM ada utk kesan dan kawal on KENAPA DI KELANTAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/16/17
--------------

Tiada ulasan: