.

Jumaat, 17 Mac 2017

RASAKAN NIKMATYA






F.BOOK


Seharian duk kat kandang bersih kan najis babi yg korang anggap itu najis yg paling berat..korang tak nak kutuk aku ke pasal aku update pasal babi ni..itu lah korang suka sgt pandang rendah pada org yg bodoh tak de pelajaran ckp mcm2 penternak noob la poser la crack sbb frust dgn perempuan la ape le..abiss kuat aku ade babi sekor.. korang ade..???..

RASAKAN

NIKMATNYA






















------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Babi Babi nih kalau badan nya ada CHOP RINGGIT , ber terabor jugak bebudak kampong tuh kejar rembat lahap

Mat Kampau tok sah cerita lah

Kalau jaja kat Line Clear tuh pun habis tinggal bulu je kot


Tuh sebab badan kulit Babi tak ada CHOP RINGGIT