.

Isnin, 13 Mac 2017

TOK AJI SUCI BERSIH


RAKYAT

SETUJU DGN

TOK AJI MUSA

RAKYAT SIMPATI

BUKAN RASUAH

BUKAN BUKAN

TAPI KERANA

ADA MUSUH

YANG DENGKI

CEMBURU

TOK AJI MARA

MASIH SUCI

TOK AJI BERSIHSokong UEC punca saya dijatuhkan, kata Annuar Musa

 | March 13, 2017
Annuar berkata, beliau ialah mangsa perbalahan dalaman Umno.
PETALING JAYA: Ketua Penerangan Umno, Tuan Haji Annuar Musa berkata, sokongannya terhadap Sijil Peperiksaaan Bersepadu (UEC) adalah punca utama beliau digantung jawatan sebagai pengerusi Majlis Amanah Rakyat (Mara).
Annuar yang dipetik Sin Chew Daily berkata, beliau ialah mangsa dalam perbalahan dalaman Umno dan menafikan penggantungan jawatan itu bukan kerana beliau mempengaruhi Universiti Kuala Lumpur (UniKL) untuk menaja pasukan bola sepak Kelantan, The Red Warriors.
“Ada orang dalam parti yang ‘tidak selesa’ dengan tindakan saya menyokong kerajaan mengiktiraf UEC dan berpendirian terbuka terhadap banyak isu, termasuk menyokong UniKL mengambil lepasan UEC. Mereka menggunakan alasan itu untuk menjatuhkan saya, supaya saya keluar dari arena politik.

TOK AJI MUSA

MENGADU PADA

AKHBAR CUKONG

MINTA BANTUAN

CUKONG

DICADANGKAN

TOK AJI PERGI

UMRAH CIUM

BATU HITAM

PASTI AKAN

MAJU JAYA

MACAM YANG

LAIN LAIN

HIDUP TOK AJI

-------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini mesti kerja mamak penang..ni mesti kerja geng2 mamak ahli lembaga mara..next time tuan haji buat la unikl utk warga2 mamak..bukan semua mamak ahli lembaga, cuma mamak dari penang saje lebih melayu dari mamak..kalo pas dan umno bergabung, agak2 yb umno nak jadi calon mana??keje kuat lagi tuan haji...

Tanpa Nama berkata...

Kemut punya tuan aji, pigi umrah daa. Allah Taala pun kasihan dan ampunkan dosa tuan haji jadi mcm bayi semula.

Alhamdulillah, tuan haji lepas balik umrah, rembat lagi banyak dan lagi diberkati Allah. Sultan dan Agong bertempik pun xder guna sbb tuan aji telah mendapat perkenan Allah Taala.

Tanpa Nama berkata...

Macam ancuk amoi tapi mukan mutuh gua hehehe

Tanpa Nama berkata...

Orang yang dah biasa menipu tak akan takut untk berbohong lagi. Anjing yang dah biasa malan taik, tak dapat makan cium pun jadilah.