.

Isnin, 13 Mac 2017

MARI DENGAR APA KATA MAHATHIR




DENGAR DENGAR

APA KATA

MAHATHIR

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ides of March ni takde apa apa ke? Saje tanya...

Tanpa Nama berkata...

Urmmm...mahadir dh leteh bro tu satu kenyataan..jika mahadir berpaling,semua pandang kemaluan sendiri kahkahkah.Kerajan pemerentah dh dh mencari strategy Dan dh dapat strategy untuk menang pru14,.rentak itu mereka dh dapat kini dimana2 mereka mengatur strategy..sedangkan pembangkang amanah,pkr,dap,bersatu masih terkakau2 mencari formula Dan acapkali tersasar.sering diperdaya,sering terpedaya dgn issue2 pemesonggan,dipesong untuk seketika,dlalaikan, untuk menutup issue2 besar.parti rofomasi masih termungu,terhegih2 mencipta satu ruang,rentak hilang dlm kesamaran..jentera akar umbi x kelihatan,undi mau kerja malas,bendani!!jika nak harapkan media pembangkang 15%je lebih nya kekuatan interlektual individual itu....hampeh toilah

Tanpa Nama berkata...

Nak tanya...kalau boleh, tak nak jawapan kahkahkah, bolehkah Malaysia ada institusi yang daulat dan indepent? Without fear or favour? Boleh tak kuasa PM hanya satu dari tiga yang perlu jawab dan boleh dihukum mahkamah? Nak tahu pandangan. Apakah orang Melayu boleh terima sistem begini ini?

Tanpa Nama berkata...

bukan nak pelekeh bani me'layu cuba jangan jadi bani subsidi-- usahalah sendiri-- semua harap bantuan dpd pemerintah tak pon minta derma dpd org rame-- tuan tt kutuk pas pusing tin milo, kutuk pok cik mok cak walau nyawa kat halkum sangup berator amik BR1M dll pas tu cium tangan--nak beli van minta derma mana usaha dan ikhtiar x bagi siap perli-- sa tu lagi jangan ingat rambut sama hitam hati dan cita rasa ikut sama ini pukul sama rata-- tido sebantal mimpi pon lain2 aku suka blig ini sbb baynak yg dapat aku belaja jangan mare