.

Isnin, 10 April 2017

TANYA - SIAPA PELAKON INI?





SIAPA PELAKON INI?
Eh kau memang power la tt, dalam bab korek dan siar berita terkini atau breaking news ni, cepat je kau dapat gambar aktres holiwud pengganti carrie fisher untuk lakunkan watak princess leia dalam siri terbaru star wars. 
Tapi siapa aktres ni, pelakon baru ke, apa nama dia, tak pernah tengok pun muka dia? Tapi rupa dia ada iras muka sorang mp kat malaysia ni la tt! on NAFI NAFI NAFI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/7/17



---------------

3 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Apa beza orang jermang Makan patin
daLam hoteL jermang tak bayar...
dengan Rahim Tambi cinoneK makan
BawaH umur tak sempat mengucup
Dan mengucap ayat2 romen.?

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha ha

PRINCES LEIA

Tuh anak Mek Leha kaki PORNO budak TEMERLOH kan......

Ha ha ha ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkahhiiikk...apa jenis lebai pulak serban macam princess lea tu hikhikhik tercekik nasik aku tertelan petai!