.

Selasa, 30 Mei 2017

ANNUAR MUSA PUTAR ALAM









F.BOOK



ADAKAH INI SATU TAKTIK utk alih tumpuan masyarakat umum terutamanya orang Melayu terhadap skandal jenayah kewangan terbesar dunia 1MDB, KWAP dan SRC International yg melibatkan berpuluh2 billion wang negara yg dlesapkan oleh penyangak2 dlm negara kita ??!
Adalah dimaklumkan buku tersebut melanggar undang2 kerana tidak meletakkan nama penerbit dan pencetak sebagaimana dikehendaki oleh Akta Mesin Cetak dan Penerbitan 1984.
Adakah pemimpin UMNO kebal dari undang-undang?


Adanan Bbsb klu org islam bersengkokol dgn MCA MIC GERAKAN camana pulak Mohamad Hamzah..?????

LikeShow more reactions
Reply
3
May 28 at 5:59pm
Low Chee Ming Itu kerja polis untuk menyiasat siapa pencetaknya. Kalau polis tak dapat cri pencetaknya, baik polis yang ditugaskan untuk siasatan itu letak jawatan saja.

LikeShow more reactions
Reply
24
May 28 at 6:21pm
Zaini Zahari Itu jer pun dh kecoh..rasuah negara yg tuan ko buat ko x kecoh plak..gajah depan mata x nmpk tapi semut kecik ko nmpk ..

LikeShow more reactions
Reply
5
May 28 at 5:30pmEdited
Aziz Mohd Zaini polis buat bodoh je, yg buat kerje kotor ni orang umno, umno kebal dari semua undang2, mentedarah duit Mara pun tidak boleh diambil tindakan hanye kerana dia orang umno, undang2 hanya dikenakan kepada orang2nye yg bukan umno, cuba Dap yg buat buku 



---------------

4 ulasan:

Dragonfly berkata...

Dgr kesah kedai red warrior di bgn mara KL pun tak byr sewa dah gulung tikar. Hamja yg tak reti bahasa amanah n dosa. seksok lu tanggung sendirilah CM mara hahaha

zaharuddin Ahmad berkata...

Salah satu contoh.."polis salah guna kuasa"....

Tanpa Nama berkata...

Itulah keadilan undang2(yg ditadbirkan orang) Islam. Undang2 pilih bulu. Mrk inilah yg menjatuhkan maruah agama Islam

Tanpa Nama berkata...

ketua polis buat bodo...duduk di istana mantin..