.

Selasa, 30 Mei 2017

JAGA TANGAN YANG MENULIS







SETUJU

SOKONG


Tuan Ibrahim nasihat ahli, pimpinan Pas jaga tulisan

Timbalan Presiden Pas Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man mengingatkan ahli, terutamanya pimpinan parti itu agar mengawasi setiap tulisan dalam apa jua media sosial.
Beliau berkata, tulisan mestilah selaras dengan pendekatan budaya politik matang dan sejahtera yang menjadi dasar parti Islam itu.

TAPi

bagaimana dengan mata
tak perlu jaga mata ke
hanya tangan saje ke?
ketua penerang pas
pernah kantoi tengok porno
dalam hotel di bonn german
tapi tak pasti tangan dia
pa chu ching atau tak
apa hukumnya tengok porno?
maaf... apa hukum 
tengok porno german
nak tanya kalau tengok
porno arab ok ke
saje tanya tok aji
jangan marah




----------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kata org sarawak....ooo tedah ku bah, baruk matang sidak Pas, lamak tok tek blm matang....gik macam miak kecik patut juak bila PRU lawan sorang dirik susah nak menang kah kah kah

Dragonfly berkata...

Labbai tontowi hanya sekadar tontoni sambil onani kaahh lahabau punya malaon pyamun jamban tarbus. Sebijik muka jamban daaa

Dragonfly berkata...

Labbai tontowi hanya sekadar tontoni sambil onani kaahh lahabau punya malaon pyamun jamban tarbus. Sebijik muka jamban daaa

Tanpa Nama berkata...

Soklan utk TITM: Bila mata layan porno germani, nafsu membuak buak, kote naik ngang dan tangan melancap sampai pancut... yg mana patut dijaga? Mata? Nafsu? Kote atau tangan?


Soklan kedua: Mulut haji HAHA yg selalu maki hamun org lain dgn ucapan bewak, anjing, butir taik, dan dan dan tu mcmana pulak tuan brahim? Amanat hj HAHA yg bertebaran tu mcmana pulak? Itu nak dikira kena jaga mulut atau jaga tulisan? Atau hj HAHA kena jaga perut yg makin memboyot tu?
Sekian 2 soklan dari saya.

Tanpa Nama berkata...

tuan man ni dapat duit dari 1mdb tak??bila nak saman rafizi?bila nak saman husan?bila nak saman sarawak report?cakap berdekah2 duit rompak dlm jubah..porraaahhh..

Tanpa Nama berkata...


Labbai wostad pon dah pandai cakap soal pesta onani nih. Apasal tak cakap melancap jer!

Dari pandangan labbai wostad nih melancap tu mcm satu kesalahan besar, walhal nya melancap tu sama lah dgn melepaskan orgy kat bini,,takde salah apa pun!

Ddlm Quran takde satu ayat pun sebut soal kesalahan melancap tuh!


TETAPI..

Tetapi ddlm Quran ada berpuluh2 kali diulang2 LARANGAN agar jgn memakan harta dgn batil!
-Jgn makan harta anak2 yatim..
-Jgn aniaya org/harta dgn menggunakan kuasa hakim..
-Jgn aniya hak fakir miskin yg wajib dilindungi dgn harta/khazanah negara..
-Jgn jd sprt Yahudi dan Nasrani yg pandai menipu keliru utk membaham harta org lain..
-Jgn jd buas dan ganas mcm Firaun yg menyebabkan rkyat takut lalu mudah merampas harta..
-Jgn suka2/sengaja mereka-cipta aturan undang2 utk membaham harta sesama mnusia..


Kesimpulannya..
Hampir 100% labbai2 wostad yg belajar kat Arab nih melihat melancap tuh satu DOSA besar wpun TAKde satu ayat pun ddlm Quran yg terang2 ada melarang nya!

Sebaliknya, berpuloh2 ayat tentang DOSA besar yg melarang membaham harta sesama manusia tiba2 labbai2 wostad nih semua mnjd BUTA kelu bisu mcm tak nampak apa2 tuh..??
Labbai2 nih semua mcm dah tak nampak gajah ddepan mata, nampak kontol jerr hu hu hu..

Negara2 sprt Sweden Switzland Finland England Spore Korea dll yg labbai2 tuh tuduh sbg kafir harbi tuh lebih terang melihat bhw kesalahan melancap tuh is NOTHING! Tetapi bg kesalahan2 klepet rasuah dan mencuri adalah serious as a very2 BIG THING dan wajib diburu sampai kelubang cacing!

As a very2 BIG THING, sbb tuh nabi kata: "Klu anakku Fatimah mencuri pasti ku potong tangannya"!