.

Khamis, 18 Mei 2017

DENGAR CERITA POLIS PENCEN







DUIT PERLINDUNGAN
Berpuloh OCPD dan Indpektor Sahab di cokop kirno lindungi Tukang Judi Haram, Toke Rumah Urut, Ah Long. Wah pegawai ni molahap kiri-kanan .. gaji dapek, duwit perlindungan juta-juta pun dapek. Tak po doh .. rasuah tak akan musnahkan nogaro cam curik tolo itik. 
Tak yah takut, Hukum eay pon abih kuek tukar balai jo .. gaji totap jalan, bonos lae .. nanti tobat lah, lopeh tu poe Mokah dongan pekej kelas satu solosai somuo dosa. Tu lah dulu Polis ni lindungi orang .. sekarang tohan lak lindungi dio .. yang curik tolo itik tadi totap kono sekso dunio-akirat .. Yadoon Kibarat. on 
POLIS PENCEN BERTAUBAT
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 5/18/17



------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Yadon ke parat geli geli tolo muglah.

Tanpa Nama berkata...

Bebudak BANGLA ke tuh ???

NEGRO ke tuh ????

VIETNAM ke tuh ?????

Tanpa Nama berkata...

benda ni dah lama berlaku..ibarat ada tangan ghaib yang berjaya mengaburi pihak berkuasa supaya tidak raid tempat2 macam tu..money is power..the power of money..power rangers pon tak lahap duit..

Tanpa Nama berkata...

woit jgn hina melayu, jangan kritik islam...95% semua kaki dan tangan nelayu islang... tu MOI ambik derma billion, kami pon ambik lah sikit sikit derma je...bukan rasuah, bukan politik wang ada paham...kalau derma tu salah kenapa MOI tak tangkap? kenapa sprm tak dakwa? asyik kacau mat mat cari makan secara halal...apa punya turrrr....letih lah pi lah kacau MOI, munker, Jo low, puak puak pakai audi Q7 tu....kah kah kah