.

Khamis, 18 Mei 2017

SILA BACA TERJEMAHAN BERITA INI



MARI BELAJAR

BAHASA 

GERMAN

Awas, musuh Islam mahu rampas kuasa - PAS


Ketua Penerangan PAS Pusat, Nasrudin bin Hassan memberi amaran bahawa musuh-musuh Islam sedang cuba merampas kuasa.
Oleh itu, beliau berkata, umat Islam perlu berhenti bertelingkah sesama sendiri dan bersatu.
"Musuh Islam telah bersatu biarpun berbeza ideologi dan parti untuk menguasai ekonomi dan politik negara

SILA BACA TERJEMAHAN

BERITA  DALAM GERMAN

JIKA TAK CAYA SILA

MINTA LEBAI GOOGLE

TERJEMAHKAN

PAS Informationen Chef Nasrudin Hassan sehr Sportuhr pornografische Filme. Dies liegt daran, als er erfuhr er von Anschauen von Porno verboten wurde.

Deshalb sagte er, als er eingeladen wurde, als ein Gast kam Bundesregierung zu besuchen nutzte die Gelegenheit, ihn durch tv menoton deutsche Porno-Site zu füttern.

‚Ich bin ein großer Fehler, den ich wusste nicht, dass ich membasyar muß Rechnungen pornografische Filme zu sehen. Zum Glück gibt es gutherzige Wesen, das Geld hat Deutsch meine Rechnung Konservieren ... .. '

SILA GUNA

PAK LEBAI

GOOGLE



---------------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku teranselet dlm bahasa aku sendiri ....sorg ostad parti PAS tgok filem porno free it jerman, masa kemas bilik tu, tisu bersepah-sepah dan ada benda melekit kt tisu tu .....ok tak fitnah gwa ....kah kah kah kah kah

panglimo potaseh berkata...

Musoh islam tu sapo .. cino ko, kok cino memang cino lah yg pogang ekonomi malaya ni .. pondapatan cino limo kali pendapatan molayu. Cammano pulak cino pogang ekonomi, tapi dio nak ghampeh balik ekonomi dio .. poning .. kok gigi dah macam gigi kudo jgn.lah otak pon cam otak.kudo.

Suku Samdol berkata...

Ich habe kein Geld bezahlt
Ich mag die freie Sache

Ich mag ficken ficken

kahkahkah!!

Tanpa Nama berkata...

awak jgn silap bro...
pak lebai ni sdg buat kajian, bukan utk pak chu ching!
senang nanti dia compare cipap jerman dengan cipap bidaidari...

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha

Budak BODOH tuh nak guna TEKNIK GERMAN pulak

Dah belajar dari JEPUN , nak guna TEKNIK MARIA OZAWA pulak nak balon orang

Mementang sudah pakar PORNO GLOBAL , otak nya power koman

Melayu tuh....

Dah jadi macam AMANAT MARIA OZAWA

Tanpa Nama berkata...

Herr, wirf Hirn von Himmel??????????