.

Selasa, 2 Mei 2017

LAWAK ISLAM




INI NAMANYA

LAWAK LEBAI

LAWAK ISLAM

PEMINAT PORNO BUAT LAWAK ISLAM
Turut tular dan menjadi bahan sendaan pengguna media sosial apabila Ketua Penerangan Pas, Tuan Haji Nasrudin Hassan mengaitkan pembelian akhbar rasmi parti itu, Harakah dengan dimurahkan rezeki.

"Kalau cawangan itu kata tak ada duit nak beli Harakah, kena beli Harakah. Insya-Allah akan dilipatgandakan rezeki cawangan itu. Allah yang akan melipat gandakan rezeki kepada sesiapa yang dikehendaki," ujar Ahli Parlimen Temerloh itu.


MAKIN LAMA

MAKIN BERAT

TAK PERLU

KERJA UNTUK

DAPAT REZEKI

KUTIP HARAKAH

LEH JADI KAYA



-----------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

semakin meroyan, semakin dayus, semakin lemah syawat memikir, apa nak jadi? kalau tidak dapat berhujah, diam saja lah, awat dok bising piang? dah lah semua termasuk tukar tiub dok hentam...tak malu kah? kenapa membawa aib kepada agama? kalau bodoh sangat simpan saja ilmu mu tu? kenapa lah asyik nak cakap sesuatu yang menjadi bahan lawak? kalau nak biat komedi stand up buat cara tukar tiub tu... kurang kurang ada orang derma atau buat macam kat luar negara minta sedekah....tak baik pakai serban lepas tu keluar perkataan bodoh sangat...serius gak kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Halakah ada BONUS GERMAN nanti

Pak LOBAY semua lepak santai dalam semak baca HALAKAH saja lah nanti

FORMULA GERMAN power.....

Nanti ada lah Silang Kata GERMAN , menang SILANG KATA GERMAN dapat tawaf BERLIN.....

Dah ada idea GERMAN kan

ULARMAK tuh wokay