.

Rabu, 7 Jun 2017

TOK ARAB GADUH LAGI


ARAB

ini semua lawak pak saudi..saudi kata qatar mendanai keganasan??buat lawak entota la saudi ni..bukan kah dunia tahu saudi dan qatar mendanai ISIS?bukan kah dunia tahu saudi sehingga kini membunuh yemen..lawak pak arab ni bole kalahkan lawak zunar..dgr2 cite, ketua2 pejuang palestin juga berumah mewah di qatar..


GADUH

pak arab walau buat lawak, tetap tasbih ada ditangan..sambil2 menipu, sambil itu juga bole berzikir ..ini semua auta..atau pak saud nak tutup cerita saudi di naik mahkamah sb jual senjata di london.tu yg meletup sana sini tu.. on 
AL-ARABI AL-QATARI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/6/17----------------

2 ulasan:

ali along berkata...

Sama mcm ketua penyamun Malaysia la.. selalu buat lawak bodo.

Tanpa Nama berkata...

Kita melayu je yang bertegang urat leher pertahankaan pak dan mak Arab. Arab gaduh dengan Yahudi, kita juga nyibuk padahal yahudi takde pun tolong Ah Jib menipu orang melayu kununnya duit hasil rompakan itu sebenarnya dari kantung raja Arab yang sudah meninggal. Sekarang pak dan mak Arab gaduh sesama bangsa Arab, ajak umat Islam sedunia pinggirkan puak Qatar. Kalau nak diikut, Israel dan Palestin itu diseberang sempadan darat Arab Saudi je. Kenapa Arab Palestin masih ditindas, kenapa Arab Palestin orang Melayu dan Indonesia serius bersimpati?