.

Sabtu, 8 Julai 2017

BERITA AMAT PENTING









PENTING UNTUK

KITA FAHAMI

MAKNA BERITA

INI
Najib: Dr M sokong Anwar kerana siasatan skandal forex
 | July 7, 2017
Perdana menteri berkata Dr Maahthir khuatir akan keterangan yang akan Anwar Ibrahim berikan kepada Suruhanjaya Siasatan Diraja ke atas kerugian Bank Negara akibat dagangan mata wang asing







PETALING JAYA: Datuk Seri Najib Razak berkata sokongan Tun Dr Mahathir Mohamad untuk mencalonkan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai perdana menteri didorong oleh rasa khuatir akan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) ke atas kerugian yang ditanggung Bank Negara Malaysia akibat dagangan mata wang asing 1990-an.

Sambil mengatakan kerugian berlaku ketika Dr Mahathir mentadbir negara ini, Najib mendakwa “pusingan U” pengerusi PPBM kali ini tidak seperti yang disangkakan.


APA MAKNA

NAJIB BIASANYA SENYAP
TAK BUAT KENYATAAN APA APA
BUAT MUKA BANTAL
BUAT MUKA KERANG BUSUK
TAPI KAMI INI MENJAWAB

INI MAKNANYA
JERAT SUDAH MENGENA
INI MEKNANYA PERSERIKATAN
ANWAR/MAHATHIR MENJERUT
ERTINYA NAJIB MERASA GENTAR
ERTINYA NAJIB GELABAH
ERTING TELAN PROZAC LAGI








-------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ertinya pelir Najib semakin ketat disimpan Rosmah

Tanpa Nama berkata...

kes forex ni dibawa oleh pemuda umno azwan bro..mat perak ni bodoh tak sudah..madey dan anwar ada lah saksi pemgambilan guthrie dari tangan british, madey anwar medptkan balik tanah2 milik tanah melayu..defisit double barrel , tp guhrie dpt ditebus..kini ekonomi lebih teruk dari forex bnm..kali ni bukan guthrie malah felda dijual, tanah bangsa johor dijual, tanah kelantan dijual..kes najib lebih berat dari forex madey..jgn lupa dimana keeling nor yaakob?apakah anwar je sorang sbg saksi? mcm ne dgn lim kit siang? tu yg kj beriya2 suruh 3 stooges ni pencen dari politik..monkey2 najib sekarang ni mana pandai politik..kalo dah yg berpegalaman pun bodoh, apalgi dgn pemudanya..mana ts zeti, mana gabenor2 bank negara yg dulu2..dan mana hilang pak lah...atau kj sudah lupa geng tingkat 4..yg penting sekarang adalah menjatuhkan najib isteri rosmah dari jawatan perdana menteri..dakwa dan penjara mereka kat wet land sepang sb bole berkolah kat paya..lagi lama najib jd pm, makin menjerut lehernya sendiri..tulahan anak dalm perut altantuya sentiasa menhantui..