.

Sabtu, 8 Julai 2017

PRU14 - NAJIB BORONG SEMUAKAH KAH KAH

LU INGAT

LU ADA CHAN

 MENANG PRU14

KAH KAH KAH


Persempadanan semula diteruskan, kata SPR

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan meneruskan usahanya dalam menyelesaikan urusan siasatan tempatan kali kedua persempadanan semula kawasan pilihan raya di Parlimen dan Dewan Undangan Negeri Selangor dalam tempoh masa yang ditetapkan Perlembagaan Persekutuan.
Pengerusi SPR, Tuan Haji  Mohd Hashim Abdullah, dipetik berkata, ini susulan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada Rabu lalu tidak membenarkan permohonan Kerajaan Selangor untuk menghalangnya daripada meneruskan proses siasatan tempatan kali kedua bagi persempadanan semula bahagian pilihan raya negeri-negeri Tanah Melayu.

NAJIB SUDAH 

SUSUN ATUR

POLIS HAKIM SPRM

SPR SEMUA

BERES

JAMIN NAJIB

AKAN MENANG

INI BELUM

MASUK KIRA

PENGUNDI ANTU

BANGLA INDON

MAYMAR

KAH KAH KAH
------------------

2 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Tunggu PRU-15 Laaa Baru menang, kekaLahan PRU-14 Sangat2 perLu bagi menyirami Hati nurani tuN madey Dan geromboLan nya supaya benar2 Lembut tawadhuK ya Latieh yaa Latieh yaaa Latiefff tuN madey 222tahun pun perLu merasai Bagaimana Di kaLahkan umnQ ini benar2 pendidikang Demi menegaK kanG kebenaranG kemurniang perjuangang tiada berkesudahang kenikmatang berpanjangang berpandukang teori2 eLite2 gLobaL umnQ red china punyaaa Laaa ini maLaxia

Bandan mulia berkata...

Ini SPR memang barua UmNo dulu kini dan selamanya. Kerajaan baru nanti kita mahu dia siasat SPR sampai bulu jembut dia sekali. Pengerusi dan Timbalan dia kita siasat sampai kekemaluan dia dan yang dah kojol kita gali kubur dia dan buang bangkainya ke laut. Gue sebut bangkai sebab dia binatang jadi-jadian.