.

Sabtu, 8 Julai 2017

KAMU TUDUH MEREKA KAPIR HARBI





KAMU TUDUH

Aku pun baru terbaca cerita ni kat Yahoo news. Kuan said the occupants must show a letter of proof from the hospital or they could refer to the hospital to book a room. He said the rent for the house was paid by businessman Datuk Paul Lim.


MERERA KAPIR 

HARBI

Bravo pada 2 ekor cina kapir harbi makan babi in serta cina lain lagi yang turut berusaha buat kebaikan ni. Harapnya duit tanggung kos benda ni bukanlah duit kitarsemula 1mdb kuikuikui takut nanti ada pulak fatwee halalkan duit 1mdb dipam keluar sebab buat kebajikan 
on CONTOH MANUSIA BAIK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/7/17



---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Betul tt apek cina tu kafir harbi atas banyak sebab, dia apek cina, dia kafir non muslim, dia makan babi, dia minum beer, dia main kuda, dia suka main belakang, dia tak suka cakap bm, dia tak puasa, dia sibuk nak join melayu buka puasa, dia sibuk pergi bazar ramadan bagi dia tak mahal jadi beli kueh banyak2 perabis makanan melayu tak cukup nak buka puasa lepas tu sengaja makan tengah2 orang ramai bagi budak2 terliur, dia sibuk pergi open house raya sebab tunjuk masyarakat harmoni tapi sebenarnya nak makan free perabis makanan melayu, dan dia sengaja buat rumah tumpangan seringgit lepas tu hebohkan di media sebab nak bagi malu orabg melayu tunjuk kaum dia baik sanggup berkorban hasil bisnes berpuloh tahun yang dah bagi dia untung juta2. Jadi dia ni samada penternak babi atau pengedar arak atau penjual nombor ekor yang cuba mencucuk jarum halus ketika melayu seronok tidor dan berpesta.