.

Rabu, 9 Ogos 2017

AMANAT HADI KAPIRKAN UMNO






AMANAT HADI

Anak muda cuntfuse dgn agama agama dlm malaysia. Sebab tu diorang pilih utk jadi ateis. Lebai hadi pun dipuja mcm nabi, parti pas pun dah mcm cabang agama islam; ahli pas yg ada kad dikira ahli syurga, tak sokong ruu355 dianggap murtad dan nak tanam di jirat cina, 

KAPIRKAN 

UMNO

amanat hadi boleh kafirkan ahli umno, pemimpin kleptokrasi dibela dgn nas dan dalil and the list goes on. Abis tu semua org dah cuntfuse. Jgn hanya pandai salahkan ateis tapi sila check diri sendiri sebelum salahkan org lain. 
on CELARU KELIRU TAK GUNA AKAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/9/17





-----------------

Tiada ulasan: