.

Rabu, 9 Ogos 2017

AUTA KELING - PAS PUAS HATI






AUTA KLING
Arul cerita pasal nak bayar hutang....kenapa lebai2 tu tak tanya mengapa boleh berhutang?....kenapa duit salah masuk akaun tiba2 duit tu hilang? Kemana duit tu pergi?....alahai....macam ni ke nak perentah malaysia dengan group Gagasan Sejahtera?....memang lebai malang la semua ni.....kahkahkah. 
on KELING SUDAH TIPU PAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 11:20 PM





------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kejayaan IMDB mendapat 'extension' sehingga 31 OGOS 2017 bukan saja IPIC malah di seluruh dunia termasuk semua kerajaan di Bulan dan bintang di angkasaraya. Inilah bukti kehebatan dan keyakinan yang amat tinggi mereka terhadap Perdana Menteri Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

soalan perdana adalah mengapa 1mdb hanya bagi wang rompakan kpd haji hadi ulama dunia? nape tidak kpd ahli2 syurga yg lain?arul kata, last money allredi givven to pas member..why you all tak saman rafizi?kalo you all takda duit, you all jual je tanah negeri kelantan tu..dunia ini hanya ilusi, hanya sementara..jd buat apa mau simpan tanah..kasi jual la haji2 oiii...

1msia berkata...

tempoh extension tu makna kena bayar late payment charges dan bunga berpuluh puluh juta babe... dari 600juta usdolar... akhir August nanti mungkin kena tambah bayar 60 juta lorrrr....