.

Rabu, 9 Ogos 2017

TANGKAP CHINA TEMBAM






BiLA

NAK

TANGKAP

jO LOW







--------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nak tangkap tak tahu la bila, tak tahu pun boleh tangkap ke tak. Pasalnya siasatan pun selesai sehari lepas kiamat. Nak angkat paper pergi AG lagi lepas tu makan masa bulan jugak. AG nak baca makan tahun pulak. Dah la sehari kat sana sama dgn seribu tahun kat dunia. Kiamat lagi sekali kot baru settle semua.

Tanpa Nama berkata...

Tilik punya tilik, alamat yang keluar ialah si cino tembam ni takkan ditangkap kalau harapkan polis, macc dan sistem pengadilan malayxia. Sebab apa? Melayu. Melayu pegang semua tu. Melayu kepala semua tu. Melayu chip semuanya. Jadi tunduk melayu je la. Takkan berdiri tegak dan segak bagaikan laksamana. Tunduk dan terus tunduk, layu dan terus melayu. Tak pecaye? Dah begitu banyak punya cilok, begitu banyak punya kelentong, begitu banyak punya alasan tak munasabah, begitu banyak punya ayat putar, ayat u turn, ayat konflik sesama sendiri, begitu banyak punya duit, sampai bilion beb, BILION tu! Tapi masih ada melayu layu terus melayu tak dapat tegak yang cakap begini:
Give 1MDB a chance to do damage control, says PAS leader.
Kahkahkahkahhhampehhhh jahanam kita dengan orang takde tulang belakang macam ni!

Tanpa Nama berkata...

Sebenarnya najib dah nak sign surat sokongan untuk polis tangkap jo lo cino tembam tu, tapi tup tup tak jadi pulak dah. Last seken haji najib dapat video call, tuan penasehat bagitau yang dia dah puas hati isu 1mdb sebaik selesai dengar ayat2 arul kanda. Melompat2 la najib penuh gumbira, terus deraf surat sokongan untuk tutup kes pulak, disertakan dalil penasehat!