Isnin, 8 Oktober 2018

APA MAKSUD NYA?





APA MAKSUD

JANGAN 

LEBIH LEBIH

SANGAT

Janganlah lebih-lebih sangat SPR, kata Anwar


SURUHANJAYA Pilihan Raya (SPR) dan Bersih 2.0 berhak menasihati calon mengenai peraturan pilihan raya tapi tidak harus keterlaluan, kata Anwar Ibrahim.

Katanya, kempen Pakatan Harapan dijalankan mengikut peraturan untuk pilihan raya kecil Port Dickson jadi mereka tidak menggunakan jentera kerajaan untuk berkempen.

“Kita buat ikut law, peraturan, respect Bersih dan SPR, dan oleh demikian tak boleh salah guna (jentera kerajaan). Tapi janganlah lebih-lebih sangat,” katanya


JANGAN BUAT

KONSERT KE

ATAU JANGAN

BAWA SIFOL

NI YANG JADI

KUNT PIUS

KAH KAH KAH


--------------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

hah orang tua ni ngok ngek pulak dia..homih betul dia ni. ko yang nak reform ko yang nak bersih ko yang nak top ko yang nak bottom

woi pd kasi sailang ini orang.

Awanama berkata...

TT dah tak ada modal. Hang pi tanya mat sabu. Jgn over sgt. Komen aku hang tak berani publish. Poodah la freedom of speech kepala hotak hang

Awanama berkata...

lihat perangai calon perdana menteri ini..kini sudah berani bersuara..dulu bukan main bersih nak bersihkan pilhanraya..ini la sial kpd malaysia baru..bukan sb jubur siapa jubur..bukan sb jubur..bila dah kemaruk kuasa dan terkinja2, maka mahu saja diharamkan bersih dari malaysia..ini la perangai presiden keadilan..