Isnin, 8 Oktober 2018

SUKA LAH TU





SUKA LAH TU
Hoi panglimo. Pergi la tanya saifol knp dia tak pertahankan diri drp diliwat. Lemah sangat ka. Paling lemah pun cabut lari aje on 
SAIPOL BUAT FITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/8/18

TT dah tak ada modal. Hang pi tanya mat sabu. Jgn over sgt. Komen aku hang tak berani publish. Poodah la freedom of speech kepala hotak hang on APA MAKSUD NYA?
Anonymous
on 10/8/18


------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

pigi dah..pasai apa tnya saiful tak melawan kalo diliwat?nak lawan apa, anwar ni bos dia..sama kes dgn langkah PD ni, tian chua dah bersuara at the end semua org terpaksa bersetuju dgn anwar..itu belum kes zahid..kalo zahid pun bole call boss, ini kan pula saiful nak melawan..lihat kpd spr dan bersih, bila spr dan bersih hentam kempen anwar, anwar siap beri amaran lagi..cuba lihat lgbt, ketika anwar hentam lgbt, mana hilang pejuang2 hak asasi dan pejuang2 hak warganegara?even ust wanji pun senyap..kalo saiful pun bole tak melawan sb diliwat, maka PH juga sedang senyap ketika anwar meliwat mereka dgn sokongan2..yg tak kena lihat adalah ambiga,isham rais dan pembaca2 tulisan carut..pasal apa korang tak lawan anwar ketika anwar meliwat duit rakyat 3.5juta utk prk ini??semuanya kena liwat dan tidak melawan bro..sial punya anwar..sst belum termampu, diliwat pula rm3.5juta..lebih baik masuk tabung harapan atau bayar hutang negara..pandykutty betul penari mgr ni..

Awanama berkata...

Lubang jubur ni kalau kemut kuat2 semut pun tak boleh masuk, kecuali kalau dah lohey