Isnin, 8 Oktober 2018

IS DE BIKOS WAT





IS DE BIKOS WAT

Ko minum arak? Ya saya minum arak. Ko main bontot? Saya tidak main bontot. Ko main bontot pada tarikh hh/bb/tt? Saya tidak main bontot pada tarikh itu. Adakah kamu pernah main bontot? Is de bikos! Tt nak berjubor sekali pun wa tak heran. Tapi kalu tt nak jd pm yg kaki bontot wa akan lawan. Terutama kalau wa tanya tt jawab isdebikos! 
on POLITIK BUKAN AGAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/8/18

4 ulasan:

Awanama berkata...

Blog ini sudah jadi blog serius muzakarah isu bontot. Apakah bongsai dan bontot dapat jadi United Front? Apakah bontot menjana ekonomi dan melangsai hutang negara? Ini isu bontot kita bersama.

Awanama berkata...

Hasutan TT tentang bontot sangat berkesan. Terutamanya bila ada bontot-bontot yang jadi panas di PD. Teruskan perjuangan TT. Bontotmu bontotku jua.

Awanama berkata...

itdebicozwat imnotguilti ya I'm not guilty marco polo said I'm not guilty Alfonso de Albuqa said nothing compromising yap ah loy said kincing tatau munyei raja motol James Brooke said tium tium tangan dulu muaaah muaaah Sami vellu said ayoo maa yeellexyama heh heh iney politik mani mani gilla tanjung rambutan kosong duduk sana

Awanama berkata...

Woi TT gay bila nak berenti memfitnah ni? Jumpa Madey je terloncat bangun dari kerusi kamu ye? Hipokrit jugak tapi x sedar diri cakap psl orang lain.. Sappi