Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 16 September 2008

HOT ! ABDULLAH MAHU ANWAR TUNJUK NAMA – TERKINI

Abdullah Badawi telah menjawab. Dia tidak akan bertemu dengan pemimpin Pakatan Rakyat.

“ Jika dia (Anwar) ada nama-nama itu, dia harus menunjukkan nama-nama tersebut kepada seluruh negara. Semua orang ingin tahu,” kata Abdullah Badawi.

Abdullah Badawi hanya akan bertemu dengan Anwar Ibrahim jika ketua Pakatan Rakyat telah mendedahkan nama-nama ahli parlimen Barisan Nasional yang kini menyokong Pakatan Rakyat.

29 ulasan:

najib berkata...

hahahaha...

Pak Lah takut..Pak Lah takut..

jeng..jeng..jeng..

dia ingat kita Sabtu ke?
pastu nanti semua masuk ISA..

hahahaha...

faridshah berkata...

Salam perjuangan..

Semoga keAMANan, KeSTABILan, keADILan dan segalanya tertegak serta berKEKALan.

Ameen..

cucupakkasim berkata...

dia dah peningggg... silap tunjuk, yg nak lompat tu di ISAkan.. kah..kah..kah..

radenjowo berkata...

Kena tanya Pak Lah ... apa jaminan?

benci si terhegeh2 berkata...

si sleepy head ni nak kene buat mcm mane lagi baru nak sedar die dah tewas.nak tunjuk name la ,ape la.nak buat ape,nak suruh hantar lawatan sambil belajar ke papua new guinea pulak?senang nak buat kursus bina negara ke? ke senang nak suruh masuk ISA or kene house arrest ke. ade sebab la orang tak nak jaja nama2 diorang tu awal2.rakyat boleh tunggu sehari dua lagi kalau nak tahu nama2 tu.masalahnye sekarang kamu sleepy head oi tu kene pergi bersemuka dgn PR.

JANGAN JADIKAN HAL NAK TENGOK NAMA2 NI SATU ISU.BERSEMUKA!

benci si terhegeh2 berkata...

nak tunjuk ape lagi si sleepyhead .rakyat boleh tunggu sehari dua kalau nak tgk name2 tu. kamu tu kene pergi bersemuka dengan PR. apsal nak suruh tunjuk awal2.ade sebab la di rahsiakan nama2 tu sebelum berjumpa. kamu dah rancang nak hantar lawatan sambil belajar ke papua new guinea ke pulak?ke senang nak arah hantar masuk ISA?house arest ke? Jangan banyak soal,kalau kamu yakin dengan barisan kabinet kamu,ape yang nak di takutkan.

JANGAN JADIKAN HAL NAMA INI SATU ISU PAK LAH.BERSEMUKALAH!

Tanpa Nama berkata...

saudara,

Apabila nama kesemua 31 AP itu didedahkan maka akan berkejaranlah BPR mencari mereka.

Seperti juga yang berlaku kpd Yong Teck Lee ketika partinya mahu mengusulkan undi tidak percaya di DR dulu. Akan terluahlah ungkapan dari BPR yang berbunyi ` secara kebetulan sahaja YTL akan disiasat`

Jadi,

Saya sokong pelan DSAI supaya merahsiakan semua nama AP itu sehinggalah disaat-saat akhir.

BN akan mencari semua AP itu jika namanya diumumkan siang dan malam malah hingga ke lubang cacing. Mereka mempunyai jentera yg kuat untuk bekerja terkutuk itu. Itu saya pasti kerana mereka mahu mempertahankan kuasa dan mungkin maruah. Mungkin juga kebebsan mereka dari penjara sg Buluh.

Saya harap, penyokong dan rakyat Malaysia bersabar....

wassalam.
Adnan M

hantu junub berkata...

ahaha..

pemenda la yg situa nih ngaruttt..

dia igt DSAI tu bengap mcm dia agaknyer..

adoiyaii!!! woi!! budak skola pon tau pk la woi!!

"lia igt kita boodhooo ka??".... kkekekeek

faridshah berkata...

Jaminan dari Pak Dolah ??

Hangpa boleh percaya ka..?
Jgn biar pokok pisang berbuah byk kali, jgn asyik kena patuk dgn ulaq yg sama dari lubang yg sama..!

Mintak dia serah cara baik, terhormat dan bertamadun. Ahli Parlimen (MP's) pun rakyat jugak, depa berhak bersuara dan menyuarakan kehendak semasa rakyat.

Salam Malaysia Baru..

Tanpa Nama berkata...

Jikalau Anwar mau ketemu Pak Lah, ketemu lah untuk kepetingan negara. Bukankah PM untuk semua orang? Anwar warganegara Malaysia juga kan? Kenapa PM begitu sombong?

Padahal, DPM pun ada waktu untuk ketemu Saiful.

Kalau Anwar mau kasi tau nama2 MP kat orang ramai, dia tak usah minta bertemu sama Pak Lah lah. Menurut saya, wajar2 saja Anwar meminta meeting secara sopan dan mengikuti undang2 negara.

Kongkor

Cikgu Din Sakura berkata...

tak paham2 nak wat camner? bebal sangat kut. dah hanging by the teeth pun tak caya. pm abdol tu tak sedar dia penyewa jer kerusi pm tu. bila DYMM nak penyewa baru tuanku notislah si abdol tu. dsai nak berbudi bahasa jer jumpa pm. maklumlah nak duduk umah sewaan pm. den sewa umah setinggan tingkat ata.

Tanpa Nama berkata...

molon terlalu lama zzzzz liduh, balu bila sudah mau tukar kelajaan dia bankit, hai yah chee sin apa pasal mau lidoh banyak2, olang cakap kerja lu lidoh,...boloh punya olang. lagi bagus lu balik kelapa batas sana pegi pencen, jaga itu pokok kelapa lu punya papak., lu nanti bolih hire itu monyet ahmad jadi panjat itu pokok kelaPA. iNI OLANG PUN BANYAK BOLOH, ITU ANWAH CAKAP MAU LUMPA SAMA ITU pAMPERS-MAN, PM, KASI TUNJUK itu list olang mau lompat punya, ini bolowi cakap tak mau lumpa sama anwah, lepas itu cakap kasi tau sapa punya nama atas itu list lompat punya, tapi maca mana anwah mau tunjuk itu list sama pm, kalau pm tak mau jumpa itu anwah?, hai yah panyak susah kasi ini pm, panyak boloh, macam mana sekalang, mau atau tak mau tengok itu list, cakap butuh butuh, kena lumpa itu bomoh kah hantar itu list sama itu jin? susah lah ini mangkok punya pm, lu jumpalah itu anwah , dia tunjuk list, awak pm, bunkus itu baju , tukar lumah, balik tongsan, kelapa batas jaga kelapa....hehehehehehehe pakai monyet ahmad

suarasaktii berkata...

Buat perjanjian dengan Pak Lah, kalau Pakatan Rakyat tunjuk senarai nama ahli parlimen tu, Pak Lah kena bersedia untuk undur dari jawatan Perdana Menteri. Ada setuju???

http://suarasaktii.wordpress.com/

Tanpa Nama berkata...

pak lah pun ada sinarai MP nak masuk BN, jadi menteri bukan main2.macam poker siapa berani panggil la.

Tanpa Nama berkata...

Kalau DSAI tunjuk senarai nama silap2 pak lah hantar MP2 berhari raya di Zimbabwe pulak ..Menangis la MP2 nie makan kari unta dipagi raya. Susah sangat ker nak jumpa untuk kepentingan rakyat? Tidor lama-lama boleh pula pak lah nie

T.S. Malaya berkata...

Kalau Anwar tunjuk semua nama kepada seluruh negara takut-takut nanti IG pengsan.Pak Lah demam tak kebah.Bik Mama meracau!

Tanpa Nama berkata...

Thanks
Creat easily your blog and earn money with google adsense
Free Call World Wide Africa Europe America Asia USA UK Japan...
Templates For Blogger
Funny Photos

kucingsiam berkata...

meow~

hehe kucingsiam pon suka ZZZZZZZZZZ

itulah tabiie kucing, suka tidorrrr. kalau kucing tidor, comel; kalau pemimpin asyik tidor, lainlah ceritanya.

tidor kangkang bestnya utk kucing!

megat dewa berkata...

Dolah misti jatuh pengsan selepas tgk senarai nama tu sebab nama khairi dan najib pun ada sekali...

Tanpa Nama berkata...

Malaysia Baru..Malaysia Baru...

Bro...cepat-cepat tukar kerajaan..DSAI dah janji minyak petrol kasi turun lagi dan lagi..dan lagi 0.70 sen..jadik..rm 1.80/liter..HIDUP DSAI..

Garabolie..

Julesvern berkata...

Pak Lah just blew it. Dia ingat info yg dia dapat tu betul sangat. kalau penasihat dia tu boleh dipercayai takkan PRU12 BN kalah teruk.

Tanpa Nama berkata...

mat Jenin
banyak perkataan boleh diguna tafsir..antaranya WAWASAN, cita2, impian, angan2, impian, hasrat dan sebagainya lah..hu hu..TAPI semua ITU menjurus ke masa AKAN DATANG..INGAT..istilah tersebut ialah satu titik permulaan..sewajarnya 916...
by whozaif

Tanpa Nama berkata...

aku tunggu minyak turun aje..
bila nak turun nih?

lambat lak peralihan koser..
leh caya ke nih..

-cikgu malaysia skali lagi-
haha

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha ha

Biarkan luncai terjun dengan labu-labunya....

terlampau taksub. terlampau taksub.
mari kita lihat siap yang kena....

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Brother Isham...!
berita2 terkini kt blog Tukar Tiub lebih pantas dari blog-blog lain...
ko mmg hebat! (mmg aku dh tau)
ko mmg pjuang reformasi!
ko mmg kasi hati kiter org senang...pasal bawa berita,crite!
RAKYAT dah x sabar...
Tukar mesti Tukar!
berganjak jgn skali!
mara terus mara!
ehh...tgk buletin utama tadi...paklah dah salam najib dgn x pdg muka...najib terus control malu...dlm perjumpaan dgn su krj!

Tanpa Nama berkata...

Lor ni BPR tengah teropong kalau-kalau ada bebayang nak lompat ... ehem adalah kes rasuah yang akan dihadiahkan secara percuma ... kalau liat sangat bang Isa kan ada.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

La ni kte kene relak,cool...

Sabar dlm 2,3 hr ni...Tak jadi ape la kan...

Pak Lah pon dh takut semcm je...

kalawangi berkata...

Pak Lah tak percaya langsung realiti bakal jadi Ketua Pembangkang...

biarkan Pak Lah terjun dgn MP2nya...biarkan...biarkan...kah kah kah...

Truckster berkata...

zzzzzzzzzzzzzzz

orang tua ni baru bangun tido kah kah kah kah.......