Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 29 September 2008

SEMBILAN DIGANTUNG KEAHLIAN UMNO

KUALA LUMPUR 29 Sept. Lembaga Disiplin UMNO menggantung keahlian selama tiga tahun terhadap sembilan ahli parti kerana melakukan sabotaj dan rasuah politik.

Pengerusi Lembaga Disiplin parti, Tan Sri Tengku Ahmad Rithauddeen Tengku Ismail berkata, antaranya ialah bekas Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian Kota Tinggi, A. Malek Daing A. Rahaman.


kah kah kah….. sabotaj?? kah kah kah…. ni bahaya ni…. ada gerakan sabotaj….kah kah kah….

binatang apa RASUAH POLITIK ni…. kah kah kah …. tak pernah dengar konsep rasuah politik…. cam mana ni…. rasuah bagi duit…. kalau rasuh politik bagi politik ke?? kah kah kah…


7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kesian aku tengok Daing nih, dia dah menang pukol habis si botak kota tinggi,melabur bukan sikit masa pemilihan peringkat cawangan kota tinggi tup-tup kena banned. Politik united malays national organisation tulen dan sejati

Navy pencen

PleoMax berkata...

Padan muka!
Memang patut korang kena.
Pasal korang-korang ni la yan lain dapat nama buruk. Nama UMNO buruk.
Orang hilang kepercayaan dengan UMNO.
Lepas ni buang atau gantung juga mereka yang dah memang takde semangat parti tapi masih juga nak memanaskan kerusi.
menyusahkan saja.

Tanpa Nama berkata...

dengar ada berita hangat, memang hot, Saiful telah mengecam najib, beliau akan tarik diri dalam kes
'MY ARSE AND DSAI" jikalau beliau tidak dapat dinamakan sebagai ketua pemuda lorong haji taib dan bahagian CHOW KIT. Beliau berkata demikian kepada kawan karibnya selepas sidang 'secret meeting of the 4 butt cheeks' dengan najib. JANGAN HAIRAN BILA MENDENGAR BERITA RASMI DI ADAKAN SEBELUM SAIFUL akan dicadangkan, dan beliau akan menang tanpa cabaran, lain semua akan tarik diri. BELIAU AKAN DI JUNJUNG SEBAGAI TOKOH PERJUANGAN UMNO Yang sedia mengorkan diri, maruah dan buntut (jikalau di-percahayai) untuk ketuanan UMNO berslogan ' Demi Agama, Bangsa dan ketuanan UMNO'
Percetakan poster beliau telah pun sedia dipercetakan dengan gambar buntut Saiful dengan slogan diatas. kaji ini dengan member chow kit kalau tak percaya, memang hot berita ini. Bekas pemuda bhg. itu yang berumur 48 tahun yang bergelar 'OYB' (old young brother) sungguh marah kerana beliau tidak bolih bertanding kembali. dengar beliau berkata ' mana ada cukup umur, perjuangan saya belum habis"

Tanpa Nama berkata...

Dengar kes pemuda Kota tinggi di gantung sebab beliau nak cabar syed albar utk ketua bahagian, 80% support beliau, sekarang dikatakan semua bahagian akan menamakan sesiapa pun selain daripada nama sibotak albar, kambing pun tak mengapa. Ini mengenai kes jual pasir ke Singapura.

janggut berkata...

botak yang durjana..

pakabuana berkata...

bila nak turun johor...nak dengar lebih lanjut lagi pasai kes tanah kat tasek utara yang bro crite kat you tube tu...interesting la

Master Yoda berkata...

Susah hati ye si kepala botak tue...

Padan dek muka...

Kah kah kah