Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 2 September 2008

TERKINI / STOP PRESS

 

Anwar Ibrahim akan mengadakan Sidang Akhbar di Ibu Pejabat Keadilan.

Ibu Pejabat Parti KeADILan Rakyat
A-1-09, Merchant Square,
Jalan Tropicana Selatan 1
47410 Petaling Jaya .

Jam : 11.00 pagi – semua genre media di jemput datang.

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tuan x letak tarikh la.. harini ke?

ilovebudu berkata...

lompat melompat ke arah 2p dah start kanie?..3p countdwn tggl 14 hari je lagi..tahun nie tahun 1429 cantik tu...

Tanpa Nama berkata...

dia bukan orng kampong la tu

Tanpa Nama berkata...

bunyi macam ada sesuatu pengumuman besar?

hehehe - ada orang kena tukar pampers banyak kali hari ni kot..

hehehe

Tanpa Nama berkata...

isham...ni pasal lompat parti ye??

joe berkata...

hahahaha gile ah..semua genre media tuuu...hahaha...

bumilangit berkata...

dato seri isham kena pergi.

wakil media berintergriti

Steve berkata...

Going to announce crossovers??

Tanpa Nama berkata...

Sidang Media ini
Dibawakan Secara Langsung, DI SINI.

natrah berkata...

tak sabar nunggu abang isyam update kami dgn berita panas lagi mengelegak tu...

fazli kanchong berkata...

hisham dan zul comunnist wei, pengumuman apa yg dibuat..tenet slow lah ni...

sms aku cecepat kalo ada paper yg lates..

IP80-Ruhihayat berkata...

dato seri isham kena pergi.

wakil media berintergriti

Saya sokong yg.ini.

jenngo berkata...

weh..jgn mkn sorang,jgn la buat saspen..aku ni dok tunggu2 DSAI jadi perdana menteri jd pm cepat...cuba hang tgk kat pasar,skaran harga ayam tua dah naik sampai RM9.00..dulu aku beli RM5.00 je...ayam muda jgn cerita la...cili api pun 15 biji RM1.00..tu sebab la DSAI kena jd PM cepat...nanti lama2 nak tarik nafas pun kena bayar..korang tau la BN ni kalau nak dpt kuasa janji semua boleh buat...lepas dah dapat,paham2 je la..korang tgk saham hari ni 12 point jatuh...aku ni org kampung je bukan tau ape sgt...tp skarang dah pandai la,sebab hari2 kena tipu dgn media BN,lama2 aku jd pandai la...la ni susah la nak tipu aku...lepasni jgn harap aku nak bg undi aku kat BN...

Tanpa Nama berkata...

Bro,
tak de 'breaking news'. Dah jam 1:40pm.Tertunggu-tunggu juga berita anwar jadi PM. Tak sabar nih.....

Tanpa Nama berkata...

cepat2 bagi dato seri anwar ibrahim jadi PM..biaq Pak Lah N Najib pun lompat mcm katak pisang ikut Pakatan Rakyat..meluat sungguh tgk najib masa kat permatang pauh..bagi susah sama rakyat..kami kena marah dgn polis sebab najib nak lalu..jln punya la besaq..kata kami tak bagi laluan..

natrah berkata...

abang isyam,
tak de apa2 news lagi ke?
tengah dok suspen giler ni....
please update us and your effort are much appreciated, thanks abang!

NikHassanAzmi berkata...

http://nikhassanazmi.blogspot.com/2008/09/komen-anwar-bajet-2009-malaysiakini.html

buspilot berkata...

Bang Isham kalau ada senang nnt tlg coretkan sedikit suatu list mengenai apa yang akan dibuat oleh Bedolah, Najis dan lain2 menteri serta menteri besar BN sesudah 16 sept...