Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 19 Oktober 2008

16 HARI SEBELUM OBAMA JADI PRESIDEN

Kuala Lumpur hujan. Sejuk.
Kawasan kampung saya kabus
Di Plentong Jb banyak rumah kena runtuh
Sejuk dan basahlah ibu anak ayah ayam dan kucing

Rumah terbuka bersepah-sepah
Rumah yang runtuh pun bersepah-sepah

16 hari lagi Barack Obama akan jadi Presiden Amerika Syarikat



10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

bro nak tanya sikit, kawasan Plentong kat jb, itu kawasan adun dan MP, party politik sapo, UMNO kot, kalau Umno, adakah ini hadiah sepecial kepada si pengundi bn di kampung plentong yang sedang di musnahkan, wahai manusia plentong mengapakah tuan2 dan puan2 memberi undi kepada umno?, inilah hadiah dari puak umno, lebih ganas dari puak yahudi.

hizbul_999 berkata...

saper presiden US pun..sama jer abg isyam kah kah kah..

skypipe berkata...

Tv3-Skang. Buletin Utama- Pak lah marah pada Mahafir..Auuun. Nak gelak gak cam tuan..kah kah kah. Lg kata nya- Ali rustem khan diugut agar tidak mencalonkan diri bertanding--mengadu pada pak lah.. kah kah kah..Ingt dia mengadu kat shahkemaruk khan..Kah Kah Kah

hati batu berkata...

Obama tidak akan jadi Presiden Amerika. John McCain merupakan pilihan rakyat Amerika.

Media telah memanipulasi berita untuk menyokong Obama.

Haji Ramli berkata...

Inilah dia negara yang berani melantik seorang yang bukan bangsa majoriti sebagai presiden.

Di negara kita, kalau cakap nak lantik timbalan perdana menteri orang Cina dah lah diorang bebel pasal kontrak sosial la, hilanglah Melayu di dunia lah, tak habis habis...

Bilalah kita nak bangunkan otak dan buang gari-gari kesangsian dan ketakutan?

najib berkata...

McCain yang akan jadi Presdiden..
sebab dia proksi Israel..


dalam New World Order sesiapa yang proksi Yahudi dalam pemilihan Presiden US dia akan mendapat segala sokongan dari segi wang ringgit dari puak2 Yahudi yang kaya2..

tak tau la kalau salah...
saya mengikut apa yang dia baca dalam buku The International Jews (The Protocols)..

ilovebudu berkata...

16hari tu buka 5bulan nak jadi presiden..tak jeles ka..hahahaha

Johnny B. Rempit berkata...

Yes we can! - Barack Obama