.

Ahad, 19 Oktober 2008

MUHYIDDIN KENA DUKU

Abdullah juga kecewa apabila Naib Presiden UMNO Tan Sri Muhyiddin Yassin, yang juga Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, tidak mengendahkan keputusan peralihan kuasa yang dipersetujui antara beliau dan Najib pada Mac tahun depan.

Sebenarnya dialah (Muhyiddin) yang menimbulkan isu mempercepatkan peralihan kuasa dilakukan dengan membuat kenyataan-kenyataan di luar, di Singapura
.

kah kah kah…. best de best….. ini macamlaaa wak dolah….. wak sembab ni dah tak sabar nak rembat harta karun….. abislaaa kita semua kena jual …. dulu di johor baru yang tak kena jual hanya longkang dan parit…. yang lain habis di baham oleh wak sembab….. kah kah kah.... duku jangan tak duku.......kah kah kah5 ulasan:

Ngah berkata...

Jeng,jeng,jeng...

wak tiub berkata...

Muhyiddin dah menggelabah tahap apa dah tu. Tak sabar sangat dah dia nak naik pangkat. Daripada dulu bising tak tentu hala tu.

ilovebudu berkata...

hahah..duku sama ini geng kakaka dio mau lawan sama tokey ni

tayar pancit berkata...

mamat sembab lebam ni kan barua chedet...dia berani sangat hentam dolah sebab dia tau orang mamak chedet akan sokong dia...pemuda pun ramai yang suka budak botak dari jerlun anak chedet...ramai sangat yang suka bila sembam lebam ni hentam dolah...lepas tu dia sokong mamat mongol untuk selamat kerusi tpm...jangan buat main, nampak saja sembab...

tiub lori berkata...

Memang la mau lawan tokey, dah terbayang2 jadi TPM dah tu. Dah lama dah dia terbayang2 tu, kena la bising selalu.