Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 23 Oktober 2008

RAIS PERLU ‘DTENDER’ TERLEBIH DAHULU – SHAHIDAN - melayau

KANGAR 22 Okt. - Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Perlis, Datuk Seri Shahidan Kassim mencadangkan supaya Menteri Luar, Datuk Seri Dr. Rais Yatim 'ditender' terlebih dahulu sebelum jawatan tertinggi parti itu dipertandingkan secara tender.

Menurut beliau, kenyataan yang dikeluarkan oleh Ahli Majlis Tertinggi (MT) itu semalam dianggap telah menghina ahli-ahli parti.

"Jika beliau (Rais) ditender, saya akan masuk tender dengan permulaan RM1," katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini.


kah kah kah…. ini berita baik…. bapak dino harganya seringgit…. dini dah lari bini dah bunting…kah kah kah…

dulu puteri harga 50 hingga 150 ringgit…. itu dah murah…. ni munkeee ni lagi murah… seringgit….kah kah kah…

hina ahli gerombolan united malays national organisation?....kah kah kah…. hina macam mana? kah kah kah…. dah tak hina dah… dah korok….dah rabak… dah loheh… nak hina macam mana….kah kah kah

tukar tiub nak masuk tender…. dua dua munkee ni sangup dibeli…. dua ekor ni total satu ringgit tiga puluh lima sen….kah kah kah kah….



11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I dont like UMNO however I couldnt believe my eyes UMNO members have come to such a low level never seen before. Late Abdul Rahman must be turning in his grave.

anak malaysia berkata...

salam tok isham..

kalau tok isham tender 1.35 sen utk dua ekor mungkee ni eden nak masuk harga 1.39 sen utk dua ekor ni..kah kah kah

Tok Moh berkata...

Kah...kah..kah...kah..
Warrrghh..kah...terkentut aku baca
kah...kah..

Bro Hisham kau masuk ler tender..tu
ambik orang tua buat jadik pencacai ke kat rumah kao..
suruh di basuh seluar dalam, stokin, baju, jadi tukang kebun atau jadi barua untuk jaga kucing-kucing kau..

Kah..kah..kah..
Tua kutuk nak mampos..sehenggit je.. patut nya lima kupang lima duit je..nilai mangkuk ayun ni..
jual kay Chow Kit pun belum tentu laku...

amen berkata...

Shahidan mampu seringgit je..ingat tak dia berani jual pemain bola pun dengan seringgit.

Shahidan menghina kemanusiaan, sama seperti Rais juga!

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Hahaha,saya pon mau masuk tender la...

Lightsaber plastik tuk Dato' Hishamuddin Tun Hussein Onn...

Figura Shah Rukh Khan tuk Dato' Ali Rustam

Satu keping wnag kertas 1 DOLLAR AUSTRALIA tuk Dato' "Mike Tyson"

Kah kah kah

kucingsiam berkata...

meow~~

wah, rupa-rupanya pembesar United Malays National Organization ini lebih hina daripada pelacur tua di lorong belakang Chow Kit. RM 1.35 sudah kautim. Pelacur pun mintak RM 19.90 minimum.

aku respek pelacur pun tak respek pembesar United Malays National Organization ini ... dulu main 46,tulis tesis bicara moral tengoklah apa yang sudah jadi.

Azee berkata...

Konsep 'tender' ni lebih kurang sama juga dengan lelong, macam Sidiq Sigaraga, Man Pantelon dan lain lain.

Kalau dah tua macam Rais Yatim piatu ni siapa nak beli.

Beniaga unta lebih bsik lagi!!!

Ngah berkata...

Salam abang isham,

muka macam tu hansem RM1.35 sahaja?
Lelong,lelong...ya sidi,ya sheikh...
Lelong,lelong.

darma berkata...

kenyataan Rais baru-baru ini mungkin hanya sekadar "mockery" diatas apa yang berlaku kepada UMNO selama ini - politik wang.

kalau dibuka tender sekalipun,jawatan hanya dapat dijawab oleh orang yang bid paling tinggi dan bukannya berdasarkan kemampuan.

ANti KroNi berkata...

kah.... kah... kah... laku gak ke org tua nh... aku ingat x der harga.. klo cam nh lgi mhal lah harga bapok blakang nati dripada org tua nh. kah.. kah... kah.. sengal..UMNO HAS BECOME COMPLETELY PARALYZED

Johnny B. Rempit berkata...

Lelong! Lelong!
Mari! Mari! Mari!
Lai! Lai! Lai!

Proxy untuk dijual!

Lai! Lai! Lai!
Mari! Mari! Mari!