Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 9 Oktober 2008

TOLAK GOLONGAN TAK HORMATI PEMIMPIN NEGARA – NAJIB – U.malayau

KUALA TERENGGANU 9 Okt. Rakyat digesa menolak mana-mana golongan yang tidak menghormati dan berkelakuan kurang ajar terhadap pemimpin negara.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, kerajaan tidak rela sikap itu menjadi amalan kerana jika ia dibiarkan boleh menggugat kestabilan negara.


kah kah kah…. woit siapa yang kurang ajar ni…. siapa yang pressure dolah hingga semput….kah kah kah…. ni nak perli muhydin ke?....kah kah kah... hormat datang bukan melalui paksa-paksa atau akta polis atau tangkap tangkap….. hormat datang kerana susuk itu dihormati… bukan kerana dia ada senjata…. bukan kerana dia ada bini gemuk….bukan kerana dia ada kapal selam….kah kah kah...

one earns and gained the respect.... not bacause u have 14 watches.... kah kjah kah



15 ulasan:

hafiz berkata...

ceh! nak hormat apa? hahah najib buat lawak! satu kali takbir untuk dia! kakakakaaahhhhahahaha tangkap muhyidin masuk ISA!!! hahahahahaha ba wau dal wau ha!

ilovebudu berkata...

kakaka....kemarut sampai lupa apa cakap semalam...esok pikir2 march tu lambat mintak lagi dol kasi cut..december nie kot...hahaha

Tanpa Nama berkata...

biar pak lah pi nilai apa yang dia cakap ni,,,,
begini ka cara orang main politik,,?
sekejap sokong,sekejap tak sokong,,sekejap nak tengok akar-akar yg berubi macam mana,,,sekejap suruh ukur badan sendiri,; auta punya sampah semua,,,

Farouk berkata...

Saya yakin kenyataan Najib tu umum untuk semua. Tapi jika kenyataan itu untuk perli Muhyiddin sekalipun, lantaklah...

pancaroba berkata...

everyone wants to celebrate any festive season while a smile upon their face and not too worry about anything that gonna happen.

for Hindraf to use the open house in PWTC as a platform to voice out their intention of wanting the release of their leaders and to abolish ISA was not at the right time and at the right place.

certainly there was little kids back then in PWTC who knows nothing about our political situation.if there was anything that gone wrong that day,should the little kids suffered too?.

Hindraf must be more sensitive.for sure they have right to voice out any uncertainty and opinions of theirs but be it in a more proper way.

Ronn berkata...

wah! baru dapat title PM2B dah siap bagi warning

najib berkata...

kepala bapak hang wei..
bapak dia Tun Razak kan...
hah betul la...

nak hormat pemimpin macam hang..
pegi mampus la...
hang rasa patut nak hormat orang macam hang ni...

hang ni la dok melingkup Malaysia hang tau dak..

hang pun nak jadi macam Pak Lah ka..
Bapa Kemaluan

uncle_abu berkata...

salam tok isham.slamat ari rayo..kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

http://msomelayu.blogspot.com/2008/10/ulasan-awal.html

cuba baca apa kata penganalisa politik tentang najib

aku rasa najib akan lebih za**m dari madey...........

suarasaktii berkata...

Najib dah bg bayangan yang dia akan menggunakan kekerasan kepada mereka yang tidak menghormati dia nanti.Mungkin demokrasi di Malaysia nanti juga akan makin pudar.Oleh itu kita wajar menentang Najib dari menjadi PM

http://suarasaktii.wordpress.com/

Anasir berkata...

KUALA TERENGGANU 9 Okt. Rakyat digesa menolak mana-mana golongan yang tidak menghormati dan berkelakuan kurang ajar terhadap pemimpin negara.

Rakyat di gesa weyyy...
hahahaha..
Rakyat selalu kena gesa..
LOL

bila-edris-menari berkata...

ayat nih paling power gua rasa...nak hormat bukan pasal ada bini gemok...pecah perut ....

hizbul_999 berkata...

weiii sham lu sudah mabuk ker..ada minum lebih..kah kah kah..

Farouk berkata...

Kalau pemimpin pun kita tak hormat, siapa lagi kita nak hormat?

joe berkata...

hahaha die cakap camtu sebab die tau, takde orang buleh tolak die, sebab bik mama ade backup die kat blakang.mane buleh jatuh woo kalo bik mama yang sendal belakang najib..kah kah kah kahaktuih!