.

Khamis, 9 Oktober 2008

PENDIRIAN KU LI TIDAK BERUBAH PRESIDEN - U malayau

KUANTAN 8 Okt. Ahli Parlimen Gua Musang, Tengku Razaleigh Hamzah menegaskan, beliau tetap dengan pendiriannya untuk bertanding jawatan Presiden UMNO pada pemilihan parti Mac depan walaupun ada pihak cuba menghalang hasratnya itu.

Tegas bekas Menteri Kewangan itu, tidak ada pihak yang boleh mempengaruhinya untuk mengubah pendirian tersebut kerana beliau bertekad membela nasib orang Melayu yang kini dilihat terumbang-ambing di bawah kepimpinan sedia ada.

kah kah kah…. pak engku tak ada orang nak halang pun…pendirian pak engku memang tetap… tapi dapat ke pak engku 60 bahagian yang mencalonkan pak engku…. kah kah kah…3 ulasan:

FatimahIbrahim berkata...

Kalau nak saja tak boleh juga, kena cari penyokong yang setia dan percaya dengan perjuangan.
Jangan nak membabi buta sahaja.
Buat kenyataan sesuka hati.
Buat rosak parti sahaja.

Farouk berkata...

Inilah salah seorang yang suka Pak Lah undur diri. Kononnya harapan beliau untuk jadi Presiden cerah bila Pak Lah letak jawatan. Inilah juga salah seorang yang gila kuasa...

Tanpa Nama berkata...

eh munkey f...k
pak lah ada satu nori saja lah ,jgn bodek sangat,,,maya karin pun sudah kasi mat saleh kaotim lah,kj tak jadi cerai lah,u tunggu apo lagi, mungkin miss jeane akan bagi lahir anak pompuan lagi ka? u nak tunggu ka? saya syorkan kena bodek big mama lah, mungkin berbaloi nanti seperti saifull bantak yu,,,ka,ka,ka,,