Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 24 Januari 2009

KELAYAKAN BERTANDING HILANG JIKA DI DAKWA POLITIK WANg – melayau



PEKAN 24 Jan. — Pemimpin dan anggota Umno yang didakwa di mahkamah atas tuduhan politik wang akan hilang kelayakan untuk bertanding sebarang jawatan pada pemilihan parti Mac depan, kata Timbalan Presiden Umno Datuk Seri Najib Tun Razak.

Timbalan Perdana Menteri berkata mereka yang dipilih menjadi perwakilan ke perhimpunan agung juga akan hilang kelayakan menjadi perwakilan jika turut didakwa terbabit kes berkenaan.

“Parti telahpun memutuskan bahawa jika sedang dalam siasatan, seseorang itu masih boleh bertanding jawatan tetapi jika didakwa, maka calon terbabit tidak boleh bertanding,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan bantuan pakaian dan beg sekolah kepada murid sekolah daerah Pekan, di sini hari ini.


kah kah kah…. JAMIN PERHAMPUNAN GEROMBOLAN TAHUN INI AKAN GAGAL TAK CUKUP KORUM….. kah kah kah….

kah kah kah…. SEMUA DAH KENA DAKWA….. MESTI TAK CUKUP KORUM….kah kah kah….

woit…. bagi beg free pada murid sekolah bukan RASUAH ke?.... kah kah kah….

woit…. beg ini mesti lebih dari 200 untuk semua murid sekolah…. kah kah kah….

kah kah kah…. datuk norza buatlaaa laporan…. rasuah beg…. baru besttttt…. kah kah kah….

woit…. mana dia barua GERAK napa tak buat laporan polis….. kah kah kah… tak kan nak jadi lembu ezam….. kah kah kah




6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini Mat Monggol cakap orang rasuah tapi sendiri buat tak sedar....Ngok punya Mat Monggol....Bik Mama tak nak bagi tudung untuk budak sekolah ke? duit Scorpene tak kan dah habis, murah je tudung tu.........Kata bontot kuali bulat tak sedar bontot Bik Mama lagi bulat....poraaaaah la Mat Monggol.

Raz berkata...

Parti Keadilan (Munafik) + PAS (Bidaah) + DAP (Kafir) = Pakatan Rakyat. Pakatan Rakyat = Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat! Sesat!

:: berkata...

kahkahkah

marah betul mamat Raz ni... begitulah orang united malay national organization yg dah mula mental sejak melingkup aje dalam pilihanraya ni

kahkahkah

Cerita Kita berkata...

Biso bona ni jang! Dah tak ado korom, cammano nak lantik dio jadik presiden umno? Tak lantik jadi presiden, tak ngasolah jadi pm tak?

MahadeyBersiong berkata...

kahkahkahkahkahkahkah > Raz. Ini mesti bik mama menyamar. Mana tahan asyik kene tiau.

Tanpa Nama berkata...

TO RAZ...... READ THESE WORDS!!!!
UMNO - UNITED MUSYRIKIN NATION ORGANIZATION
+

MCA - MUSYRIKIN CHINESE ORGANIZATION

+

MIC - MUSYRIKIN INDIAN CONGRESS

=

BN - BASTARD NATION