Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 25 Januari 2009

SAYA BUKAN LOBI JADI DUTA - ZAM – melayau


KUALA LUMPUR 24 Jan. – Bekas Menteri Penerangan, Datuk Seri Zainuddin Maidin meminta supaya khabar angin kononnya beliau melobi Wisma Putra untuk dilantik sebagai Duta Malaysia ke Indonesia dihentikan segera.

Malah, jika namanya ada dalam senarai calon, beliau mahu kerajaan menggugurkannya.

“Saya tak mahu jika berlaku pelantikan ini, ia menutup peluang pegawai diplomatik yang lebih layak kerana di sana memerlukan diplomat berpengalaman.



kah kah kah…. mangkok ni mana ada standard nak jadi duta ke indonesia…. kah kah kah

kah kah kah……mesti sokong mangkok ni jadi duta…. kah kah kah…

woit…. mangkok ni…. kurang kurang ke washington dc…. ini dia punya standard…. kah kah kah….kalau tidak ke dc.... kurang kurang ke maldives... kah kah kah....

kah kah kah…. bayangkan kalau mangkok ni jadi duta ke washington dc…… perang akan pecah…. kah kah kah….

woit…. atau satu cadangana lagi....kah kah kah.... mangkuk ni ganti riz khan di aljazeera…. kah kah kah…baru pecah perang dunia…. kah kah kah…. kah kah kah




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini worang kasi hantar india la jadi duta.kira macam balik kampong la. sana boleh bukak UMNO branch juga. tapi kasi tukar sikit dia punya nama, united mamak national organisation. mesti ramai worang mau masuk sebab ini pertubuhan senang mau bikin wang.

pak tuo berkata...

Me no spking Inlis,what what distub you Al Jazeera what talk-talk .here you come see and make no good report.

adoi.Mentri!!!!what talk ball-ball.No play pink pong kah!!!

Tanpa Nama berkata...

bro tukartiub...

alahai nana zam ni...bila la dia nak insaf...

"balik-balik tgk mukaa ni ja," kata mamanda zam...

kalau memakai hukum "terbalikkan-je-ape-die-kate" untuk melayau,hairan,tv3suku,maksudnya mmg betul la dia lobi tuh...

kenapa indonesia? mamanda zam yang pernah mengatakan "malaysians have ERECTION every 5 years" (how dare u!) ni mgkin malu kot kalau nk apply pegi london ke, washington ke...al maklumlah, mi spik no inglis...

kalau kt indonesia, puak2 mi spik no inglis ade la jgk chance nk survive...cuma nnti harus ngomong bahasa indonesia aja!

alahai zam...udah la tu...orang mcm hang memalukan malaysia saja, duk diam2 enjoy duit yg hang dah songlap dulu...

power intoxicates zam, power intoxicates...

"balik-balik muka munkee ni lagi.."

malcolm_x

Faqih's Politician berkata...

Salam. Marilah sama-sama menyebarkan maklumat mengenai ISLAM & POLITIK!, http://faqihpolitician.blogspot.com