Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Februari 2009

GEMPAR !!!! LAGI GEMPAR !!!! – SPR DAN PILIHANRAYA KECIL



SPR telah menegaskan bahawa kematian Ahli Parlimen Bukit Gantang telah ‘tersurat’ dahulu sebelum beliau mendapat serangan jantung yang mana beliau sendiri ‘tidak rela’.

Justeru’ kematian’ ini tidak sah dan kerusi Parlimen Bukit Gantang tidak akan di kosongkan.

Pilihanraya kecil tidak akan di adakan.



KAH KAH KAH.... KAH KAH KAH... KAH KAH KAH...






36 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ha..ha..ha
SPR= munkee

goddamn those who should b damn berkata...

bro,kau mmg jahat bro,me hampir laugh to death man,
kah kah kah kah.......

Tanpa Nama berkata...

apa makna nya ini?? tidak faham

psychedelicmundo berkata...

Apa punya keputusan ni. ternyata SPR sekali lagi membuat sesuatu yang bodoh dan tidak mengikut undang-undang. ini perkara biasa apabila serang Ahli Parlimen mati, pilihanraya kecil akan diadakan. Malaysia semakin kelam kabut dikerjakan gerombolan dan BN

Pucuk Geti berkata...

wahai Barisan Korup... Barisan Lanun...Bribe National...
nantikan 'pembalasan' dari rakyat Perak!!!

Sudin berkata...

woit,abang isham,

selipar dan kasut second-hand dah banyak kumpul ni..

boleh berniaga kat Batu Gajah,Bukit Selambau,Bukit Gantang dan depan bangunan parlimen....

antusabun berkata...

Hahahaha... lawak terbaik untuk hari ni dari tuan tukartiub... Mau mendidih si zombie tu dengar...kahkahkahkah

SPR bodoh berkata...

ni SPR isteri rosmah punya anjing kah....tuan belum cakap, dia sudah menyalak pulak....

wah...malaysia akan ubah idealogi liao...

NAJIBISME.....sikit beza dgn hitler punya saja...

sekarang semua macam mereka yg cakap saja...sat ni boleh sat ni tak boleh pulak...

BN-Amno yg mula sekali menderhaka sultan.....sekarang pula berlakon nak jadi bodyguard sultan pulak...

Amno mencabar sultan bukan panggil derhaka? mereka cabar punya time...semua kena ikut? sekarang pulak tuduh PK yg kurang ajar....?

multi-standard...?

I think most likely lepas Mar09, Najibisme akan jadi new ideologi..

semua kena ikut...gemuk mcm bikmama....siapa yg lebih kurus dari dia adalah melanggar undang-2....tangkap dgn ISA...

kah kah kah kah....

Daeng Edy berkata...

Woit isham !!
Statement hang tu guna "retorik" tahap maximum ! Org skrg dh malas nak pecah paler pikir bahsa kiasan nih !

Take out the bullet & just shoot jer !!

Opss, ter skeping plak > me no spik

Abu Qush berkata...

Sokong Ir. Nizar Jamaluddin dicalonkan di PRK059.

Tanpa Nama berkata...

BILA aksi membaling kasut busuk ke orang sasaran tertentu akan berlaku? Kini ada segmen rakyat yang semakin maju dan berani melakukannya.Siapa agaknya 'VIP' pertama yang akan dapat agugerah itu?

Edyes berkata...

KAH KAH KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

They should now ask Mohd Nizar to fight for the Bukti Gantang parliament side.

Imagine the peoples victory if Mohd Nizar wins.

This will be a slap in teh face of the Sultan and Barisan Najis.

Not uncommon to have MBs also as MPs.

Khalid Ibrahim and Lim Guan Eng to name just 2.

Mohd Nizar for Parliament.!!!

If Mohd Nizar wins, this will b a real slap in the face of people like Najis Razak and all those blind waiving Daulat Tuanku idiots and if Mohd Nizar wins, we have the moral standing even for the Perak state assembly.

Pls pls ask Perak PAS to nominate Mohd Nizar for parliament.

You need to do it.

stupidzambry berkata...

ini mamak mb ingat dia siapa? ada pulak derhaka kalau rakyat nak buat by-election kat bukit gantang..agaknya otak kecik kau itu terletak pada punggung hangus kau itu..budak darjah 2 pun boleh fikir lebih baik drp kau...biul!!!!

Tanpa Nama berkata...

Yeah! Nizar for MP! Sokong 100%, 1000%, 1000000%! YEAH!

Si getah berkata...

Bang...si khairy jamaludin atau nama manjanya KJ tengah buat perhimpunan aman tu..bagus abang ajar dia

zack berkata...

WOIIT SAUDARA HISHAM...JANGANLAH BUAT
SUSPENSE ...KESIAN DIA ORANG BUAT KOMEN...TAK KERUAN...BAGAIMANAPUN
DAPAT MELEPASKAN GERAM KITA PADA SPR PASAL TAK BERANI AKUI KESAHIHAN SURAT AKUJANJI ADUN....CHANGKAT JERING. KITA TENGOK NANTI ITU OSMAN ADE BERANI KE TURUN BERKEMPEN..!!!!
ATAU MUFTI PERAK VS DSRNIZAR...????
ATAU...RAJAHHH LETAK JAWATAN LAWAN DSRNIZAR BARU RAKYAT BERPUASHATI....!!!

ediannuar berkata...

kah kah... bro hisham...

wa caya sama lu....

kucingsiam berkata...

meow~

sekali lagi pukulan KO oleh pakatan rakyat untuk kerusi parlimen. Permainan baru saja bermula bik mama, we are still in the game. Kerajaan haram kamu tidak akan bertahan lama.

jabsp berkata...

MAT SABU AKAN MELANGKAH MASUK GELANGGANG KALI INI

zambry bibir tayar bas berkata...

oi tak payah la pilihanraya.

aku ni penakut.

Tanpa Nama berkata...

nominate Nizar and Zambry for this parliament seat! let RAKYAT decide!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

oii pitna ni bang..kah..kah..kah
dah la tu...dah ramai melayu bodo...
tt pun nak tambah melayu bodo ...lawak guling guling

kita kasi hancus amno prk nanti...!

Tanpa Nama berkata...

Betul ke ni? Undang-undang mana yang mereka pakai? Cuba mai cerita sikit. Kadang-kadang aku fikir Pengerusi SPR ni pun dah BENGONG macam tuannya juga. Woi Pengerusi SPR! Hang ingat rakyat bodo ka! Inilah akibatnya kalau banyak sangat makan duit *****.

Tanpa Nama berkata...

Jaga2..
pandikar akan melompat dan berkata...kita akn adakan pilihanraya kt Bkt Gantang walaupun BN akn kalah...hiahhhh...

Tanpa Nama berkata...

BUAT SOP KASUT CAMPUR SELIPAR... ORANG PKR MAKAN BERAMAI2...CAMPURLA SIKIT DENGAN TIUB LAMA, ISAM KAU MAKANLA SEKALI..AJAKLA NUAR TU...

havoc berkata...

SOKONG YB NIZAR!!!

YB NIZAR!!

YB NIZAR!!

BIOR BERAPI PARLIMENN TUUU...

suamikontraktorkelasf berkata...

kah kah kah....

sang kelembai berkata...

aku baru nak tengok tahap bijak MB baru ni. rupanya bodoh tahap gampang, lagi sengal dari kulit kaki aku. universiti mana yang bagi doktor kat dia ni?

Tanpa Nama berkata...

jgn bagi bik mama n isteri rosmah relax2 kt umh perabis duit rakyat..nak sgt kuasa..haa skrng kejar la,padan muka ko nak sgt lwn kuasa rakyat..lepas satu,satu lagi dtg,ekonomi negara wat xth je..padan ko.ati2 rakyat perak ada gegaran akan melanda di bkt gantang dlm masa 60 ari..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kakaka..perhimpunan menyokong sultan? kakakaka..

Tanpa Nama berkata...

kempen by election nnt kita pakat ramai2 bwk selipar byk2..kita lutu itu kepala mangkuk hayun BN sekali dgn sultannya hua hahaha hua haha

Tanpa Nama berkata...

kepala yg patut di 'aim' untuk peluru 'selipar jepang' ms kempen nnt.

1. Pengerusi SPR.
2. Mat monggol.
3. Sultan.

Kepala yg patut di beri bunga.

1. Polis.

kakakakakakakakaka

- Jaisman

Tanpa Nama berkata...

Wagheh,

Nak pocah perut den dek golah sampai rebah terguling..kak..kah..kah..kah...
bilo lak agak eh nak PRK kat Jelobu?

mek na berkata...

Let Mat Sabu or any local leader to contest the parliamentary seat.

Nizar better concentrate on DUN. Banyak masa lagi.

Ihya berkata...

Salam..

Selama ini saya cukup berbudi bahasa bila membaca setiap entry bg sham. Tapi kali ini................



Aduh...Orang ghumah den marah den golak bosa-bosa. Di suruh eh den mandi hadas bosa sobab golak tak ingat dunio!! huhuhu...