Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Februari 2009

PECAH BERITA !!!! TUKAR TIUB BREAKING NEWS TUKAR TIUB PEMECAH BERITA !!!



TUKAR TIUB PERTAMA MEMBAWA BERITA



DALAM BEBERAPA MINIT LAGI MENTERI BESAR KEDAH
UZTAZ AZIZAN DAN YB AHMAD KASSIM WAKIL KUALA KEDAH
AKAN MENGADAKAN SIDANG AKHABAR.

MEREKA AKAN MERESMIKAN PERLETAKAAN SEMUA
JAWATAN V. ARUMUGAM.

JUSTERU AKAN ADA DUA PILIHANRAYA KECIL
DALAM MASA 60 HARI DARI PETANG INI.

SATU DI PERAK - BUKIT GANTANG UNTUK PARLIMEN

SATU LAGI DI BUKIT SELAMBU -

tukar tiub paling cool



20 ulasan:

outspokenbt3 berkata...

penat la gamaknye, kene turun kt Perak pas tu Kedah kene claim lebih ni, Takbirrrrr

birdthongchai berkata...

wow lagi cepat dari stesen TV berbayar...
caya la bro isham

Hang Tuo berkata...

itu macamlah Bro!

Tepat dan cepat dan tak mengelabah.

Tokai berkata...

Bro Hisyam... tukar tiub memang cool.

Aku baru check dari aku punya informer... memang betul ulasan tukar tiub...

La ni blog hang la nombot satu aku bukak dulu.... Hang memang sempoi..

cnnlocal berkata...

wow, another election after KT...nak tgk lak adengan yg ingin / tak ingin dilihat oleh parti2 yg bertanding ni

rompers berkata...

letak jawatan exco tapi join BN jadik wakil rakyat. kesian..

Tanpa Nama berkata...

Sian kat berok tunggal dari Jolobu ni ...

Hidupnya hanya untuk mensia-siakan umur yang dikurniakan oleh Allah.

Hanya satu sahaja kebaikan yang boleh disebut selepas dia dibaham bumi..

Iaitu dia tidak meninggalkan zuriat seekor berok tunggal ..

Semoga dia menjadi berok tunggal yang terakhir !!!!

Tanpa Nama berkata...

UMNO pun menderhaka rupanya… Melayau mudah lupa…

http://pahangdaily.blogspot.com/2009/02/eksklusif-nizar-tidak-durhaka-kepada.html

Tanpa Nama berkata...

u arrr number ONE...caya laaaa
harap buat prk hari lain lain senang nak melancong....

blaouk@gp berkata...

bravo tukar tiub.....ifisiennnn
sakit ati tragedi 5 feb tak abih lagi..... bubar lagi.....

fudzail berkata...


Mat Mongol and bik Mama sedang tak tidur malam lah

Cucu Tok Selampit berkata...

Dua-dua kerusi PR. Menang belum tentu, kalah dalam tangan. Selamat bertanding.

arrapa@gp berkata...

harap2 kemenangan berpihak kpd PR....

arrapa@gp berkata...

up date lagi.....

Tanpa Nama berkata...

tukar tiub paling cool....comel gila tagline... abang hisham,taruk la gamba skit dalam blog nih...gamba masa lari dulu2 ke...masa peristiwa baling,masa kat um,kat mckk!! please...nak tengok!!!

-bukan azwan ali.

Tanpa Nama berkata...

k la tu...sib baik dokek...boleh lari2 antaro bkt gantang ngan bkt selambau...

lanterajiwa berkata...

satu lagi bahan sejarah Melayu yang baru aku jumpe -> http://pahangdaily.blogspot.com/

cheh... banyak yang aku tak tahu rupenyer...

lanterajiwa berkata...

satu lagi bahan sejarah Melayu yang baru aku jumpe -> http://pahangdaily.blogspot.com/

cheh... banyak yang aku tak tahu rupenyer...

Pok Leh berkata...

Kepada yang sedang berlari-lari :

Sila ambil kupon minuman isotonik di kaunter A. Ini bagi menambah tenaga larian anda. Kepada yang pantang minum air isotonik, boleh ambil air kosong.

manns'gor berkata...

Salam Bro,

Ini baru betul ada pilihanraya..barulah tahu siapa yang disokong rakyat bukan macam parti tu celok adun orang kata rakyat telah sokong dia...kah kah kah

wassalam
mannsgor.blogspot.com