Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 24 Februari 2009

SEKS MULUT PASTI TUTUP MULUT



POLIS SIASAT CHUA ATAS DAKWAAN LAKUKAN SEKS MULUT
- Mkini

Setahun selepas skandal DVD seks yang membabitkan Datuk Seri Dr Chua Soi Lek sehingga beliau melepaskan jawatan dalam parti dan kerajaan, timbalan presiden MCA itu kini sedang disiasat berhubung dakwaan melakukan seks oral.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Hasnan Hassan, ketika dihubungi Malaysiakini hari ini, berkata, polis sedang menyiasat DVD seks tersebut mengikut seksyen 377(A) Kanun Keseksaan.

Seksyen 377 (A) menyebut "mana-mana orang yang melakukan perhubungan seks dengan seseorang lain dengan memasukkan zakarnya ke dalam dubur atau mulut seseorang lain itu dikatakan melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabie."





DR CHUA : UGUTAN SUPAYA SAYA TUTUP MULUT
- Mkini


Timbalan Presiden MCA, Datuk Seri Dr Chua Soi Lek menyifatkan perbuatan mengedar semula DVD seksnya sebagai satu usaha untuk 'menutup mulutnya".

"Saya yakin bahawa wujud percubaan oleh sesetengah pihak untuk mengedarkan semula DVD tersebut untuk terus memburuk-burukkan, mengugut supaya menutup mulut," katanya dalam satu kenyataan hari ini.


kah kah kah…. BETUL… BETUL… BETUL… SEKS MULUT PASTI AKAN TUTUP MULUT…. kah kah kah…

woit… KALAU MULUT DAH PENUH MACAM MANA MUNKEE NI NAK BERCAKAP…. Kah kah kah

woit… APA PASAL GUNA BAHASA INGGERIS SEKS ORAL …. JANGANLAH NAK TIPU MAK CIK FELDA…. kah kah kah… MACAM LAH MAK CIK FELDA TAK TAHU…. kah kah kah

woit…. BUKAN TAK ADA PERKATAAN MELAYU…. BANGGA LAH DENGAN BAHASA IBUANDA… GUNAKAN MENGULUM …. MENJILAT …. DAN MELUKIS IKAN SEPAT…. kah kah kah



13 ulasan:

rebung berkata...

tak abis-abis aku gelak baca posting.....hahahaha...nak ketawa lagi la..hahahahaha...kelakau betul la paper2 mesia arini...

nami o fish berkata...

ala mana ada luar tabii lagi bro.
lu tengok 3gp berapa ramai orang dah tau nak mengulum macam mana.

mak nyah pun kulum gak.
macik cleaner pun kulum gak.

kah kah kah!apa yang luar tabiinya..

Ihya berkata...

Kena lagi sekali den mandi hadas bosa ni ..gara gara tukar tiub..hahahaha

mat ju berkata...

Kalau seks kulum ni dikira jenayah berat di bawah 377(a), aku rasa 90% orang Malaysia ni masuk jail.

fredo berkata...

ehhe..

betul ke luar tabi'e.. abes tu sume org buat la.. xkn luar tabi'e. yg luar tabiet seks "letup"..

lepas pakai letup.. tu bru luar tabi'e..hkahkhkahkahkahkaahk!!

SL Chan berkata...

kah kah kah ...bahasa yang betul...mulut lancap...kah kah kah..

kucingsiam berkata...

meow~

kah kah kah undang undang british kunolah yang buat mengulum tu haram. dulu orang british kuat kristiannya, nak lukis ikan sepat pun tak boleh. kah kah

kah kah kah tanyalah makcik pakcik kah kah kah bodoh tak undang undang ini kah kah kah habislah kah kah satu malaysia masuk penjara kah kah

singapoor dah "ubahsuai" undang yang melarang mengulum ; itu pun kelakar habis. kalau kulum saja ada orang tangkap gambar maka salah lah tu; nak sumbat masuk penjara (perhatian: untuk pengintip yang berminat silalah intai ke rumah menteri singapoor dan ambil gambar dia orang dikulum isteri kah kah, pas tu dedah, peras, kah kah sure kena punya kah kah) kalau lepas kulum buat "projek" macam mr chua tu dikira tak salah kerana sebagai "foreplay" ia tak salah. kah kah kah bangang, bangang semua hakim hakim yang pakai undang kolot ni.

MARI BERSATU berkata...

Dah seahun benda ni baru nak dakwa SOI LEK...kesian dia ni...... tapi TAN SRI KHALID sedekah lembu pun nak kena dakwa kan kan kan kan...dunia oh dunia...berniaga orang lebih untung dari berniaga unta...."petikan ucapan JAMAL PAK TONGKOL

MARI BERSATU berkata...

Awas TAK BOLEH KULOM...kalau isteri buat laporan ke JAWI macam mana ek..."TUAN HAKIM, SAYA INGIN MENGADU SUAMI SAYA SUROH SAYA KULOM ANU NYA...DAN SUAMI SAYA MENJILAT ANU KU"...adakah ini KENA MASUK JEL....penuh JEL nanti...penuh jel...tak caya tengok la...

Tanpa Nama berkata...

cakaplah yang betul, buat apa nak pusing2. AH CHUAH SUKA JILAT, SEKALALANG POLIS MAHU TANYA DIA, ADAKAH DIA PAKAI LIDAH ATAU TIDAK DAN DI MANA DIA JILAT, DI ATAS, DIBAWAH, TENGAH2, MESTI TAHU SEMUA. POLIS NAK BELAJAR CARA DIA JILAT. hahhahahahahaah celaka betul.

Tanpa Nama berkata...

Bro,Kan rakyat mesia kini digalakan "berfkir di luar kotak".Tang tu luar tabiee ker?.Kan menjilat aiskrim Walls itu kreatif?.Apa lagi kulum mengulum.Kan ulam ulaman,Tengok Dr Chua dah 70 an maintain hensem menawan.Bukan mcm abang belum 60 dah serabai.Dah tak kreatif langsung ,old fashioned. pulak tu.Ikut Pintu depan aje.. Khair.

Yap of kajang berkata...

aku everytime main dgn wife and girlfriends, mesti ada kuluman/nyonyotan zakar dan jilatan pantat.

kalau depa semua pakat2 buat police reports, naya aku, confirm seumur hidup kena jail.

ada lawyers tak yg ada experience ? (experience handle case la).

Farouk berkata...

Seks mulut ke seks oral ke, ia tetap salah kalau dilakukan oleh bukan pasangan yang dah kahwin secara sah... Sesiapa yang dah kahwin, kalau 'buat' dengan isteri sendiri tak salah. Yang korang pi besar-besarkan isu ni pasal apa?...